Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A windows nem telepithető...

A windows nem telepithető erre a lemezre probléma?

Figyelt kérdés

Újra kellet telepitenem a windows 7 et és amikor kiakartam választani ,hogy az előzőre telepítse de nem engedte mert ezt irta : (A windows nem telepithető erre a lemezre.A kijelölt lemez MBR particiós táblát tartalmaz. EFI alap rendszerekben a windows csak GPT lemezekre telepíthető)

eddig nekem a C meghajtón volt a windows és a D-n a töbi dolog pl.játék,film. most megoldottam hogy ide telepitsem a windowst a filmekhez és játékokhoz meghajtóra. de ez így nem jó mert minden egyben van Hogy tudnám megoldani azt hogy a windowst külön meghajtón legyen megint? előre is köszönöm a segítséget.

2014. okt. 20. 10:28
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Ujra particionáltad a C t ?
2014. okt. 20. 10:30
 2/34 A kérdező kommentje:
formáztam és most egy meghajtóm van C- néven és ott van a windows is meg a többi adatom
2014. okt. 20. 10:31
 3/34 anonim ***** válasza:

Szia.

Nézd meg a BIOS beállításait hogy ki tudod e kapcsolni a boot -nál az UEFI-t.

2014. okt. 20. 10:47
 4/34 anonim ***** válasza:

eddig nekem a C meghajtón volt a windows és a D-n a töbi dolog pl.játék,film. most megoldottam hogy ide telepitsem a windowst a filmekhez és játékokhoz meghajtóra. de ez így nem jó mert minden egyben van

Akkor magyarázd meg azt ha formáztad akkor hogy a fenébe hogy egy be van ?? és még a filmek is megmaradtak??

2014. okt. 20. 10:48
 5/34 A kérdező kommentje:
csak a c meghajtót formáztam amikor még csak ott volt a win7
2014. okt. 20. 11:12
 6/34 anonim ***** válasza:

akkor hogyan lehet 2 meghajtóból 1 ??

tehát 1 winyo van és 2 volt partizálva ??

vagy 2 winyo van a gépedbe ?

jó lenne tisztán látni mert egy kicsit értetlenül írtad le a hibát

2014. okt. 20. 11:30
 7/34 A kérdező kommentje:
1 db vinyo 2 partició volt .most van egy 25gb os üres és egy 900gb particióm amin van most minden .lementem az adatokat és teljesen törlök mindent a vinyorol
2014. okt. 20. 11:37
 8/34 anonim ***** válasza:
Igen így működni fog
2014. okt. 20. 11:51
 9/34 A kérdező kommentje:
Csak hogy egyesítsem a 2 meghajtót?
2014. okt. 20. 11:54
 10/34 anonim ***** válasza:
törlöd mind két particiót :) de előtte mentsed el a filmeket külső meghajtóra
2014. okt. 20. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!