Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy csinálják a meséket és...

Hogy csinálják a meséket és az animéket?

Figyelt kérdés
Nem hiszem hogy manapság is a kézzel megrajzolás a beszkennelés színezés, háttér csatolás lenne a divat úgy halottam, hogy csontvázra húzzák rá a karaktert. De ahhoz hogy ez megtudják tenni egy 3d-s szoftverben meg kell először rajzolni a karaktert (legalábbis ha van térbeli kamera mozgás)viszont ha ott rajzolják meg akkor nem lesz rajzszerű, hanem olyan 3d-s animáció hatása lesz. Ha valaki tud erről az kérem írjon, valamint program nevet/neveket is. Köszönöm

2014. okt. 16. 21:52
1 2
 11/12 tabaki ***** válasza:

Szerintem ezeket a programokat senki nem akarta rád erőltetni. Ha derogál az ingyenes, legalább Mayát vegyél, animációra inkább ajánlják, mint a Maxet. Egyébként meg érdemes másokkal is kísérletezned, nem muszáj a legismertebbeknél leragadnod, lehet, hogy neked azok közül jön be jobban valamelyik.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

2014. okt. 17. 19:50
 12/12 anonim ***** válasza:
a valódi animéket képkockánként rajzolják meg, ez időigényes, ezért több ember dolgozik rajta, viszont előttem már leírták, hogy 3d programmal is lehet 2s hatást elérni úgynevezett toon shaderrel. Ezzel a shaderrel dolgozok, ha képet mutatok valakinek, azt hiszi, hogy 2d rajz, a 3d inkább mozgás közben látszódik :)
2014. okt. 22. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!