Mondmeg miaz kérdése:
Hogyan tudom frissíteni windows 8.1-re ha tört verzióm van meg?
Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 17:08
1/7 anonim válasza:
Úgy, mint eredetin. Tört verzióban is be tudsz lépni az áruházba(ott kell).
2/7 A kérdező kommentje:
Azon belül hol?
2014. okt. 5. 17:19
3/7 anonim válasza:
Esetleg ne csináljuk meg helyetted?
4/7 anonim válasza:
tört verziót nem lehet áruházon belül frissíteni
5/7 anonim válasza:
#4 Nekem valahogy mégis sikerült :)
6/7 anonim válasza:
A tört verziót nekem nem sikerült az áruházból upgrade-elni 8.1-re, pedig hidd el, én nagyon sokat próbálkoztam vele, de még akkor sem csinálta meg, amikor végül is megszereztem a teljes update-et. Lehet, hogy már van rá valami hack, de a legtisztább tölteni egy 81 DVD-t, és mindent újra felrakni, és gyorsabb is mellesleg. Ja, és a rendszered sem lesz tele mindenféle hülye uninstall szeméttel.
7/7 anonim válasza:
Igen nekem sima 8 as dvd m van eredetibe de mondták a boltba jobb lett volna ha 8.1 lenne azt vettem volna mert amig az áruházból átvállt 8.1 re az + 1 óra volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!