Üdv. Tört windows 8-omat tudom frissíteni 8.1-re?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 9. 13:54
2/9 anonim válasza:
Letöltesz egy Win 8.1-et és voilá. :D
3/9 anonim válasza:
Sajnos nem lehetséges....
De van már tört Win 8? Mióta?
5/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy külön fel lehet rakni, csak nem szándékozom újratelepíteni a sok alkalmazás miatt.
#3 Van már
2014. ápr. 9. 15:16
6/9 anonim válasza:
Hogyha gondolkoznál azon hogy mégis felrakod a 8.1-et akkor egy olyan verziót rakj fel amibe már bele van integrálva, a most kedden megjelent ugynevezett win 8.1 update vagy feature pack nem tudom hogy van. De írj rám és segítek.
Microsoft Windows 8.1 with Update x64 HUN MSDN ilyet keress
7/9 anonim válasza:
Igen, a win 8.1 update verziót keresd, sok minden javítva van a sima 8-hoz képest(1,5 giga csak a frissítés)
Letöltheted a teljes iso-t a dirtywindows oldaláról, persze regisztrálás után. Utána Microsoft Toolkit-tel beállítod az AutoKMS-t, és minden nap 180 nap lesz hátra...
8/9 anonim válasza:
Inkabb vedd meg. most 20e forint,nem az a huu de megfizethetetlen, nagyobb a vedelem, mem kell vele foljton baszakodnoli, ujrarakni.....
9/9 phoenix25 válasza:
Ujra telepitésnél lesz olyan rész hogy kivalaszhatod hogy megmaradjanak a dolgaid :) szoval 8.1 ujrarakos es kesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!