A 64 bites javát honnan tudom letölteni?
Figyelt kérdés
64 bites a rendszer,de a java akárhogy is próbálom a 32 bites változatát teszi föl.2014. okt. 3. 22:41
11/13 A kérdező kommentje:
Nem,csak számtalanszor előfordult már,hogy tettem föl egy kérdést,következő napig válaszoltak 3-an,és ahogy megemlítettem hogy az említett játék az mc,onnatól kezdve máig nem jött rá válasz.
2014. okt. 17. 18:14
12/13 anonim válasza:
Igazából azt nem értem, mi a gondod pontosan. Oracle oldaláról szedd le a legfrissebb "Windows x64" JRU-t, ennek mennie kell. Mikor anno felraktam, 64 bites volt (nem meglepő módon), amelyet pl böngészőkkel való inkompatibilitásáról lehetett felismerni, de taskmanagerben a java process mellől hiányzott a *32-es jelölés (64 bites rendszeren ugye így jelöli a Windows, ha valami csak 32 bites).
13/13 A kérdező kommentje:
Igen,különben elfelejtettem szólni hogy probléma megoldva,már működik.Kösz a segítséget
2014. okt. 18. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!