A 64 bites javát honnan tudom letölteni?
Figyelt kérdés
64 bites a rendszer,de a java akárhogy is próbálom a 32 bites változatát teszi föl.2014. okt. 3. 22:41
1/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
Lehet, hogy bizonyos szempontokból jobban jársz a 32 bitessel. Böngészőkben pl 64 bites nem működik, csak a 64 bites Internet Explorerben.
4/13 Tengor válasza:
Mi szükséged a 64 bites Java-ra?
5/13 A kérdező kommentje:
Az egyik játék ami javával működik igényel legalább 3 gb ramot,és ezt ugye 32 bites javával nem lehet megoldani.Kerestem sokat,leginkább csak a hivatalos oldalukon,és ott is volt írva hogy a 32 bites böngésző csak 32 bites javával megy,de azt írták hogy akkor tegyem fel mind a kettőt.
2014. okt. 4. 08:12
6/13 A kérdező kommentje:
Első,az előző verziókat töröljem le vagy is működnie kell?
2014. okt. 4. 08:35
7/13 Tengor válasza:
Milyen játék? MC? Miért igényel 3 GB-ot?
8/13 A kérdező kommentje:
Igen,az mc,az ftb-s és technic-es modcsomagokhoz kell annyi memória (60-130 mod átlagosan).
2014. okt. 4. 14:40
9/13 A kérdező kommentje:
Nem értem,hogy miért kell így elítélni,csak mert (modolt) minecraft-tal játszok?Sok értelmes felnőtt ember játszik ezzel a játékkal,és nem kényszerből,hanem mert szeretik.Ismerek olyan embert is,aki 40 évesen is szereti ezt a játékot.Sokan csak azt látják hogy milyen unalmas a síma modolatlan (Vanilla) mc,de nem veszik észre hogy a modolt sokkal jobb,erre szokták mondani hogy nem látja a fátol az erdőt.
2014. okt. 9. 22:26
10/13 Tengor válasza:
Szerintem kisebbségi komplexusod van. Az égvilágon senki nem írta, hogy elítélne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!