64 bites Windows 8-hoz hol tudnék megfelelő Delphi programot letölteni?
Figyelt kérdés
Eddig Delphi 7-et használtam, de nem igazán működik valamiért a jelenlegi rendszerben, azt írja ki hogy nem kompatibilis a gépemmel. Valakinek valami ötlet?2013. aug. 30. 09:56
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Hopp, a 2. linkem ez akart lenni:
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Esetleg valami linket tudsz adni ahol van elérhető és jól működő delphi 7-es ingyen? Vagy az is fizetős?
2013. aug. 30. 11:28
4/6 A kérdező kommentje:
Nem is feltétlenül kell Delphi 7-nek lennie, lehet más Delphi is, amit valahogy be tudnék állítani windows 8-hoz
2013. aug. 30. 11:29
5/6 tabaki válasza:
Lazarus nem jó? Igaz, Delphi módban még nem próbáltam, fogalmam sincs, hogy neked mennyire felel meg.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát delphiben kéne programoznom és kezdő vagyok, szóval nem nagyon szeretném bonyolítani, max ha úgy néz ki meg ugyanúgy kezelhető teljesen mint a Delphi.
2013. aug. 30. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!