Mac os x Pc-re!?
Valaki segítsen mert se a virtual box se a géppel nem lehet felerőltetni...
Configom: cpu: Intel i7 4770 3.40ghz
alaplap: Gigabyte z87p-d3 UEFI-s igen!
video kari: Sapphire r9 270x 2gb
Ha iboot-tal akarom akkor kernel panic ha virtual box-al akkor missing bluetooth controller transport hibát kapok!
Van annak usb-s telepítője ahogy nézem... 32gb-s pendrive-ra rá tudom rakni meg ha igen mivel fogja bootolni meg ilyenek mert ezt a niresh féle verziót nem igen ismerem...
Amit még elfelejtettem írni van a gépben 24 giga ram ha ez segít valamit!
Ne használd az előre hackelteket, nekem mindíg szívásom volt velük, ráadásul lebutították őket folyamatosan. Szedj le egy iboot lemezt a tonymac-nél vannak cuccok hozzá, arról simán a gyári rendszert fel tudod installálna. Utána a Multibeast rendberántja a rendszert a hardverednek megfelően miután beállítotad. De minden le van írva az oldalon.
Amúgy a problémád bios/efi beállításban lesz. A lmeezkezeléssel kapcsoaltban minden legyen UFI-n vagy AHCI-n és minden fölödleges dolgot kapcsolj ki vagy ami kell az be. lehető legkevesebb dolgot hagyj auto módban. De előfordulhat, hogy szar az iboot. Szedj le másikat vagy máshonnan. A tonymac-es cuccok áll működnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!