Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Windows XP mire használható...

A Windows XP mire használható manapság?

Figyelt kérdés

ma 01:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én két opciót láttam a használatára:

-Retró offline játékra.

-Ipari offline megoldások, ahol a program csak Xp-n fut jól és a hardver csere nem lehetséges. Ezek ipari műszerek, robotizált gépek.

Internetre nem szívesen engedném ki és nem sok értelme lenne a mindennapi használatának. A legtöbb modern dolog fel sem települ, vagy el sem indul rajta.

ma 05:43
 2/5 Szirty ***** válasza:
82%

Ugyanarra képes mint 20 évvel ezelőtt.

Tehát pontosan ugyanarra ugyanúgy használható ma is.

ma 05:54
 3/5 P.O.C. ***** válasza:
A feltört több százezer forint értékű autó diagnosztikai szoftvereket is XP laptopon használják az autószerelők. :D
ma 05:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem van egy régi (talán HP 5150-es) tintasugaras nyomtatóm. Na annak a drivere már Windows 7-re sem megy fel, szóval ha nyomtatni szeretnék, akkor elő kellene vennem a régi XP-s gépemet, és arról tudnék. Egyébként meg régi játékokra, de azok nálam Windows 7 alatt is futnak.
ma 07:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Pontosan arra használható mint újkorában, mindent meg tud csinálni ma is. Csak korabeli szoftvereket, azok korabeli verzióját kell rátenni.

Nekem a scannerem nem megy Win 10-en, már 7-re se volt hivatalos driver, de a Vistással működött. Van egy XP-s gépem, azon kiválóan teszi a dolgát. Meg régi lemezes játekokat futtatok rajta ami a modern gépemen meg se nyikkan.

ma 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!