Milyen (ingyenes) program segítségével tudnám hangrögzítésre használni a számítógépemet?
Figyelt kérdés
Jelenleg nincs pénzem diktafonra, ezért gondoltam arra, hogy a számítógépemet teszem alkalmassá hangrögzítésre. (A google-ban rákerestem, mégsem igazodom el.) A célom nyelvtanulás, mikrofonba mondott szöveget szeretnék rögzíteni.2010. jan. 21. 09:53
11/14 anonim válasza:
hát az nagyon izgi. Nyomkodd 60 másodpercenként. zseni vagy.
12/14 titkom válasza:
Igaz, hogy régi már ez a kérdés, de a vitához tenném a mai tapasztalatomat :-)
XP hangrögzítő: alapból valóban csak 60 másodpercet tud, de itt találtam egy ötletet, hogyan lehet "kijátszani":
Az ötlet: rögzíteni kell 60 másodpercet, pl. csendet kikapcsolt mikrofonnal, el kell menteni, s ebbe a csendbe akármennyi (gondolom a RAM mérete azért határ) beszúrással növelhetjük a fájl leendő méretét, s ennyi kis trükkel e nagy fájlba már nem korlát a felvétel ideje :-)
Ettől jobb megoldás az itt is említett Audacity program!
- jelzi, hogy mennyi szabad hely van még: nálam kiválóan működik is egy online közvetített élő tanfolyam hangját rögzítve...
13/14 titkom válasza:
(lefejtettem: az Audacity folyamatosan menti a felvételt, nálam most, friss telepítés után 1MB-os állományokba, így a RAM mérete nem korlát)
14/14 Janiki válasza:
Végre!!! Már jó ideje keresem a választ hogy miért kell az xp-él mindig a felvétel gombra kattintani ha további felvételt akarok. Azt hittem nálam van valami rossz beállítás. De ezek szerint nem!! Köszönöm. Sajnálom mert amúgy nagyon egyszerű de azért sok mindent lehet tenni vele. Vlc-m is van de nem tudom azzal hogyan kell felvételt készíteni?!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!