Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megéri win7-ről 8 (.1) -re...

Megéri win7-ről 8 (.1) -re váltani?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy vannak már hasonló kérdések, de azok régebbiek. Azóta jobban kiismerhették a 8-ast használók, meg frissítettek is gondolom. Ezért is inkább olyanoktól várnék választ, akik sokat használták mindkettőt.

(Virtuális géppel kipróbáltam, nincs különösebb bajom a csempékkel, tetszenek, csak kicsit szokatlanok)

2014. szept. 13. 10:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az ilyen érveket mindig bírom hogy "régi és fos"...ezzel aztán megmondtad a frankót.

Mondjuk sajnos sokan alapból úgy nézik, hogy na, valamiból van 1-el nagyobb számú, akkor az már rögtön szar, holott sok esetben semmi értelme váltani.

Egy rendszerre meg azt mondani hogy fos elég vicces, mikor alapvetően a hasonlóság egy startmenü felrakása után a win7 és 8 között kb 99% lesz.

2014. szept. 15. 15:34
 12/17 A kérdező kommentje:

Már egy hete használom, és akárki akármit mond, gyorsabb. Kevesebb idő alatt töltenek be a játékok, és nem kell semmilyen fps-mérő, szemmel látható, hogy sokkal szebben futnak.

Ehhez még hozzájön, hogy az új külsőn kívül az "asztal alkalmazásban" (valahogy úgy jön ki, hogy az is egy alkalmazás) minden ugyanolyan.

Telepítéskor nem kellett formázzak, a C-re telepített alkalmazásokon kívül lényegében minden megmaradt, és minden fut itt, ami az ezelőtti rendszeren is futott.

Konklúzióként annyit tudok mondani, hogy olyan, mint a 7-es, csak szebb, gyorsabb, jobb. Megérte váltani.

2014. szept. 23. 21:48
 13/17 A kérdező kommentje:
Hozzá kell tennem, a gép viszonylag új (négy hónapos), leginkább ebből kifolyólag nincs semmilyen kompatabilitási bajom vele.
2014. szept. 23. 21:51
 14/17 anonim ***** válasza:
xD
2014. szept. 24. 17:38
 15/17 anonim ***** válasza:
38%
Pesze hogy jobb kérdezö a 8.1 nekem is új gépem van és ha rátölti az ember az ingyen startmenüt hetes kinézete lesz de mégis egy stabil oprenszerrel. Én nemajánlom az új alaplapokra a win 7 et a gyártok is gondolom 8.1 en tesztelik inkább öket és új termék persze a gyártó is az új cucokat támagotja. A wi 7 meg szépen lefele fog menni mint a vista és egyszercsak vége lesz és már nemkell a 7 nek sok mihest jön ki a win 9 épül lefele a 7 es.
2014. szept. 27. 15:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Annyi f..szságot hordtok itt össze, hogy az már fáj :D
2014. szept. 27. 15:17
 17/17 anonim válasza:
Szerintem megéri, mert egy kicsit gyorsabb és nincs sok különbség a7 és a 8(.1)között. Bár a windows+c billentyű lenyomásával "megidézhető" jobb oldali (minek is hívjam ezt)csík egy kicsit kiszámíthatatlan (mármint az, hogy a csíkot a win.+c billentyűvel lehet előhívni("megidézni")).
2014. okt. 28. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!