Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megéri win7-ről 8 (.1) -re...

Megéri win7-ről 8 (.1) -re váltani?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy vannak már hasonló kérdések, de azok régebbiek. Azóta jobban kiismerhették a 8-ast használók, meg frissítettek is gondolom. Ezért is inkább olyanoktól várnék választ, akik sokat használták mindkettőt.

(Virtuális géppel kipróbáltam, nincs különösebb bajom a csempékkel, tetszenek, csak kicsit szokatlanok)

2014. szept. 13. 10:52
1 2
 1/17 P.O.C. ***** válasza:
68%

Szerintem egy rakás kaka. Sok kompatibilitási nyűg, driver problémák. Mindez 10 másodperccel gyorsabb boot idő, és egy elcseszett, hasztalan és felesleges új felhasználó felület miatt.

Szerintem érdemes kihagyni, és megvárni a 9 -et, hátha ott már történik végre valami előrelépés.

2014. szept. 13. 11:01
 2/17 anonim ***** válasza:
Tök felesleges, mivel semmivel nem tud többet mint a 7, szerintem elpazarolt idő csak ezért újratenni egy gépet.
2014. szept. 13. 11:12
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, megy a zöld.

Azért gondoltam, hogy jobb, mert gyorsabbnak mondják sokan. Ez mennyire igaz?

2014. szept. 14. 09:55
 4/17 A kérdező kommentje:
És nem csak bootolás szempontjából.
2014. szept. 14. 09:56
 5/17 P.O.C. ***** válasza:
100%
Én nem vettem észre.
2014. szept. 14. 13:52
 6/17 anonim ***** válasza:
24%
Gyorsabb a 8.1 mint a 7 es egyáltalán nem kár válltani kérdezö. Ha írod nincs bajod a csempékkal ne törödj mással tedd fel ha nemtetszik letörlöd. Lehet bele rakni startmenüt is. Én mindenképp törölném azt a 7 est pár honapig volt játékos gépen de tönkretete a 7 es az életem
2014. szept. 14. 23:03
 7/17 P.O.C. ***** válasza:

"7 est pár honapig volt játékos gépen de tönkretete a 7 es az életem"

:D :D

Elég gyenge jellem lehetsz, ha ehhez már egy jól sikerült operációs rendszer is elég.

2014. szept. 15. 06:27
 8/17 anonim ***** válasza:
Én használom a 8.1-et, mert egyetemi licencben ezt kaptam, de a gyorsabb boot időn kívül az égvilágon semmi különbség nincs. Feltettem egy start menü programot, és onnantól pont olyan mint a win7.
2014. szept. 15. 07:52
 9/17 anonim ***** válasza:
Dehogy nincs különbség a win 7 régi és egy nagy f@s
2014. szept. 15. 11:06
 10/17 P.O.C. ***** válasza:

Kedves 37%, attól hogy lepontozol, még a Windows 8(.1) nem lesz jobb rendszer a Windows 7 -nél. De abban talán abba kiegyezünk, hogy ha a temérdek sok kompatibilitási problémáját a Windows 8(.1) -nak (amivel a te kis álomvilágodban még nem találkoztál) nem számolom, akkor pont ugyan olyanok. Ergo egy stabil, jól működő 7 -est senkinek esze ágába se legyen érte feláldozni. Nem nyer vele annyit, mint amennyit sz*pni fog.

Ha te csak korát nézed egy operációs rendszernek, akkor semmit sem értesz a számítástechnikához.

A legtöbb ember tudod nem csak akkor találkozik az informatikával, mikor elindít egy böngészőt (hogy f.@szbukozzon), meg leindít egy űber trendi nagy gépigényű játékot, és azon agyal, hogy húúú 3-4 FSP -el többet mértem, a cseppet sem hiteles fraps -on Windows 8 alatt, és a emiatt máris a Windows 7 milyen sz*r operációs rendszer.

Sok embernek tudod dolgozni is kell vele ezen kívül.

2014. szept. 15. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!