Piriform Defragglerben mi az a boot-idő töredezettségmentesítés, és mit csinál?
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 23:29
1/6 CspCsj válasza:
A rendszerindításkor betöltődő fájlokat próbálja úgy optimalizálni, hogy gyorsabban töltődjenek be, így a Windows betöltődési/boot ideje is rövidebb legyen.
2/6 A kérdező kommentje:
ez arra vonatkozik mikor win7-nél összeáll a windows logo vagy az üdvözöljük részre is kihat?
2014. szept. 2. 08:03
3/6 anonim válasza:
Szerintem inkább csak az első, amit írsz.
A második már inkább az "induló programok" kategória.
4/6 A kérdező kommentje:
az a gáz hogy abból már nem tudok mit elvenni, mármint az automatikosan induló programokból... minél régebb óta van fent a rendszer az üdvözöljük részt annál tovább mutatja...:/
2014. szept. 2. 08:47
5/6 tabaki válasza:
Szerintem ennek a résznek a töredezettségmentesítésével csak egészen jelentéktelen gyorsulást fogsz elérni, ha egyáltalán észrevehető lesz. Inkább valami alapos rendszertisztítás kéne. Jó lenne, ha okosabbat is tudnék mondani, de én általában nem használok Windowst, és a hölgyem Win7-es gépének a karbantartásával ugyanígy küzdök, CCleaner, MalwareBytes meg effélék dacára.
6/6 A kérdező kommentje:
nekem is van ccleaner és mellé még az a megjegyezhetetlen nevű valami encanhcer vagy mi, ez kibővíti a törölhető adatok listáját, minden olyan be van jelölve ami felesleges, de nem tesz kárt a rendszerben ha azokat törli, és most itt mondhatnák páran hogy az okozza a hibát, de nem ez nekem már akkor megvolt ez a hiba mikor még win7-nek híre sem volt még xp-nél valamint akkor is mikor még nem használtam ezt a kiegészítőt, valamint azt is próbáltam hogy feltettem a ccleaner mellé még az asc-t de az sem segített ezen a problémán, bár igaz rontani sem rontott fizetős eset smart security védelmem van amit rendszeresen általában 2 hetente vagy havonta fottatok teljes full ellenörzést meg van 1.6-os spybotom is de erre a dologra hogy mi okozza ezt nem sikerült rájönnöm majdnem 6 év óta...
2014. szept. 2. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!