Segítséget kérek a töredezettségmentesítéssel kapcsolatban?
Sziasztok!
Most töltöttem le a win7-es gépemre Piriform Defraggler nevű programot töredezettségmentesítésre.
Ilyet még az új gépemen sose csináltam, csak a régi XP-s gépemen, és ott is csak a beépített töredezettségmentesítőt használtam.
Most mivel a Cleaner-el elégedett voltam, gondoltam teszek ezzel a Piriform termékkel is egy próbát.
Az eredmény lesújtó lett, közel 300 Gb szabad helyet tud felszabadítani, de nem tudom, hogy rámerjek e kattintani a teljes töredezettségmentesítésre, mert ezt én nagyon sokallom.
Szerintetek lehetséges ez?
A feltelepített programok nem fogják megsínyleni a töredezettségmentesítést?
Előre is köszönöm a választ.
Töredezettség mentesítés során nem kerül sor törlésre csak áthelyezésre.
Másfelől, 300 giga sok, ha neked lennék egy az egyben elfelejteném azt a progit.
Hát a Piriform szoftverek mindenek csak nem összetákolt, vírusos vacakok.
300 Gb szerintem akár lehetséges is, mivel elég nagy Gamer vagyok, és rengeteg telepítés, törlés történt gépemen. Sok zene, és film is megfordult már a gépemen.
Töredezettségmentesítést ezen a gépen még sose csináltam, pedig már vagy három éve nem volt újra telepítve se.
Szóval nem tudom.
Tedd fel ezt,valós idejű töredezettségmentesítést is csinál,hónapok óta csendben jól teszi a dolgát nem kell vele semmi mást csinálni hagyd hogy dolgozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!