Operációs rendszer letörlése/újratelepítése? (Ubuntu)
Figyelt kérdés
Ide is kiírom. Szóval rendszer frissítés közben összeomlott az oprendszer és mikor elindítom hibaüzeneteket kapok. Kiírtam az Ubuntu 14.04.1 LTS-t dvd-re, de mikor azzal együtt indítom arra sem reagál. Hogyan letörölni vagy reinstallálni?2014. aug. 31. 18:26
1/3 CspCsj válasza:
Hogyan írtad ki az Ubuntut lemezre? (bootolható image-ként?)
Ha DVD-ről indítod a telepítést akkor azért valameddig el kellene jutnod.
2/3 A kérdező kommentje:
Másik laptopról írtam ki, igen bootolható iage-ként, .iso kiterjesztése volt. Beteszem a lemezt de nem reagál semmit. Az lehet a baj, hogy azt a verziót írtam ki amelyik összeomlasztotta?
2014. aug. 31. 19:40
3/3 CspCsj válasza:
Attól még a DVD-ről a telepítés első pár látható lépésének le kellene futnia.
Lehet hogy a DVD csak a merevlemez után van beállítva így nem is keres a DVD-n telepítőt.
Próbálj Boot Menu vagy BBS eléréséhez F9-F12-ig gombokat próbálni, vagy lépj be a BIOS-ba és a Boot sorrendben a DVD-t állítsd legelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!