Miért nem tudok átváltani windows 7-re?
Figyelt kérdés
Feltelepítettem win. 7 mellé Ubuntut és amikor kikapcsoltam, hogy átváltsak a windowsra. bekapcsoltam betöltötte a listát a nyilakkal kiválasztottam a windowst és entert nyomtam, de nem történt semmi fekete kép 2 másodpercig és utánna mindig visszajött a lista. Az Ubuntu külön partición van ha jelent valamit.2014. aug. 25. 17:15
1/2 anonim válasza:
Rossz volt a telepítési sorrend. Előbb kell linuxot telepíteni, és utána windows-t. A windows elkészíti a saját, és a linux bootloader-ét is normálisan.
2/2 anonim válasza:
Fordítva is megoldható, ahogy te csináltad, de többet kell vele szenvedni, hogy működőképes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!