Szkennelési hibát ír ki a gépem: "Nem lehet a lapolvasóval kommunikálni. A kábel ki lehet húzva, vagy a lapolvasó nincs bekapcsolva. Ellenőrizze az állapotot. A lapolvasó illesztőprogram be fog záródni. Code:5,155,55" Mi lehet erre a megoldás?
A szkenner kábele amúgy be van dugva, nincs külön bekapcsológombja, korábban is csak USB-n keresztül kellett csatlakoztatni, és ment.
Eszközkezelő szerint megfelelően működik, van hozzá megfelelő s a legfrissebb illesztőprogram, amit a gyártó honlapjáról töltöttem le.
Amikkel próbálkoztam:
- gép újraindítása
- az illesztőprogram leszedése és újratelepítése
- USB kábelt kihúztam, majd visszadugtam.
Na, jöhetnek a további ötletek!
Tényleg nagyon hálás lennék, ha valaki tudna olyat mondani, amit érdemes lenne elvégeznem a gépen azért, hogy működjön a szkenner.
Köszönöm az ötleteket! Rövidebb USB-kábel, ami ilyen szkennerhez kell sajnos nem volt nálam épp, de majd beszerzek egyet vhonnan.
A másik ötlet is értelmesnek tűnik, viszont nem használok HUB-ot, közvetlenül a gépbe van dugva a szkenner kábele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!