Miért nem érzékeli a fényképezőmet a számítógép?
Figyelt kérdés
Nikon Collpix L820 fényképezőm van, ki lett cserélve a gépemben pár dolog többek közt alaplap, a régivel nem volt gond abból a szempontból h csak rádugtam a fényképezőt usb-vel és fel is ismerte, most ugyanúgy bedugom , hanggal reagál h benne van de nem ismeri fel és nem is kezd telepíteni drivert se, lemez nincs hozzá külön drivernek csak egy ViewNX2 lemez járt hozzá..próbáltam leszedni drivert de nem találtam.. nikon oldalán se, segítsetek légyszi mi lehet a baj?2014. aug. 8. 15:07
1/2 anonim válasza:
Nem lehetséges, hogy azt a lemezt kell telepíteni?
Esetleg nézd meg az USB-port kezelő ablakban, hogy mit érzékelt. Lehet, hogy azt írja, nem sikerült felismerni, lehet hogy valami mást.
2/2 A kérdező kommentje:
a probléma megoldódott, köszi a segítséget!
2014. aug. 9. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!