Szép estét! Telepítés utáni illesztőprogram?
AZ lenne a problémám, hogy most lett újratelepítve a gépem és valamiért a frissített illesztőprogramot nem akarja telepíteni. Ilyen még nem történt:D
Innen töltöttem le a Automatic Driver Updatest.
Kaptam a videokártyához egy telepítő CD-t. Azt feltettem és gondoltam letöltöm a frissítéseket. A töltés megállt 100%-on és aztán nem történt semmi. Vártam vele de akkor sem.
Kipróbáltam előtte úgy, hogy nem használtam a CD-t mert akkor úgy is le kell tölteni hozzá frissítést de ugyanezt tapasztaltam. Esetleg azzal lenne a probléma, hogy xp van a számítógépen?
A válaszokat köszönöm!
USA-ból gyorsabban szokott letöltődni:
Köszönöm! Letöltöttem már párszor ezt a verziót de nem engedi telepíteni. Most megpróbáltam úgy, hogy az illesztő CD-ről feltelepített NVIDIA panellel kerestem frissítést. Meg is találta de mikor lejött azt írta, hogy ismeretlen gyártó és leállította a telepítést. Pedig az NVIDIA hivatalos oldaláról töltötte.
Na mindegy végül is megy így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!