Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szép estét! Telepítés utáni...

I.B.T. kérdése:

Szép estét! Telepítés utáni illesztőprogram?

Figyelt kérdés

AZ lenne a problémám, hogy most lett újratelepítve a gépem és valamiért a frissített illesztőprogramot nem akarja telepíteni. Ilyen még nem történt:D

Innen töltöttem le a Automatic Driver Updatest.

[link]

Kaptam a videokártyához egy telepítő CD-t. Azt feltettem és gondoltam letöltöm a frissítéseket. A töltés megállt 100%-on és aztán nem történt semmi. Vártam vele de akkor sem.

Kipróbáltam előtte úgy, hogy nem használtam a CD-t mert akkor úgy is le kell tölteni hozzá frissítést de ugyanezt tapasztaltam. Esetleg azzal lenne a probléma, hogy xp van a számítógépen?

A válaszokat köszönöm!

2014. aug. 9. 19:19
 1/3 CspCsj ***** válasza:

USA-ból gyorsabban szokott letöltődni:

[link]

2014. aug. 9. 21:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Letöltöttem már párszor ezt a verziót de nem engedi telepíteni. Most megpróbáltam úgy, hogy az illesztő CD-ről feltelepített NVIDIA panellel kerestem frissítést. Meg is találta de mikor lejött azt írta, hogy ismeretlen gyártó és leállította a telepítést. Pedig az NVIDIA hivatalos oldaláról töltötte.

Na mindegy végül is megy így is.

2014. aug. 11. 12:56
 3/3 CspCsj ***** válasza:
Próbáld kézzel kiválasztani a linkelt weboldalon a videokártya típusát és a megfelelő Windows-t, és amit ajánl (nem Beta verziót) azt telepítsd, de Win7 vagy újabb esetén rendszergazdai jogokkal (jobbgomb a letöltött fájlon > Futtatás Rendszergazdaként).
2014. aug. 11. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!