Chrome fehér betöltő képernyő lecserélése feketére hogyan?
Figyelt kérdés
amikor frissítek mindíg bevillan 1 fehér töltő képernyő képernyő hoyan tudnám feketére cserélni?2014. aug. 26. 22:02
21/32 anonim válasza:
A másik általad nyitott topicban szerintem elég egyértelmű utasításokat kaptál.
22/32 A kérdező kommentje:
az még létezik?
be tudod linkelni(szemfüles moderátorok küldtek egy értesítést hogy már meg lett kérdezve egy másik kérdésedben ezért töröljük...)
2014. aug. 27. 22:13
24/32 A kérdező kommentje:
"A másik általad nyitott topicban szerintem elég egyértelmű utasításokat kaptál."
ezt nem tudom akkor hova rakni...
2014. aug. 27. 22:18
25/32 anonim válasza:
Nem kellett szemfülesnek lenniük, biztosan jelentették..
26/32 anonim válasza:
A másik topikban leírták pontosan hogy mit csinálj, de maga a topik törölve lett mivel nem felelt meg a szabályoknak. Tényleg nem tudom hogy pontosan melyik részét nem érted. Tényleg nem annyira bonyolult.
27/32 anonim válasza:
Nyilván nem tudta előtte megnézni a válaszokat.
28/32 A kérdező kommentje:
26" Tényleg nem annyira bonyolult." leírni ide se lenne az
27 igen nem néztem mert amikor bejelentkeztem a 22-ben leírt rörtént.
itt mindenki kötekedni akar???
nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem élvezetből irogatok -.-"
2014. aug. 27. 23:49
30/32 A kérdező kommentje:
Valaki ad megfelelő választ végre?????(ha a következő komment is hülyeség akkor mennyetek a francba!!!(mert nem igaz hogy ennyit kell tökölni ezzel a *******))
2014. aug. 28. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!