Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Chrome fehér betöltő képernyő...

Chrome fehér betöltő képernyő lecserélése feketére hogyan?

Figyelt kérdés
amikor frissítek mindíg bevillan 1 fehér töltő képernyő képernyő hoyan tudnám feketére cserélni?

2014. aug. 26. 22:02
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

1 megjelenítheted a neved hogy ne keverjenek össze másokkal

2 ha ezt te írtad "Szerintem az nem betöltő képernyő, csak a body default fehér háttere..." ez se válasz nekem

(lehet hogy én fogalmaztam rosszul: arra lennék kíváncsi hogy mi az a hely ahova be kell írni és azt a pár sort amit kell/ahol be kell állítani és amit kell)

2014. aug. 27. 01:01
 12/32 anonim ***** válasza:
a #6-os az enyém, és még mindig ez a véleményem
2014. aug. 27. 01:54
 13/32 A kérdező kommentje:

"Hát neked kár volt még azt a kis segítséget is leírni."

ha a 3-ra érted meg az "esetleg turkálhatsz kicsit" az nagy segítség volt, de télleg már azt hittem magától megcsinálja magát :D

2014. aug. 27. 02:08
 14/32 A kérdező kommentje:
1 biztos az 5-ös ritka egy barom.
2014. aug. 27. 02:10
 15/32 anonim ***** válasza:
74%
Az 5-ös én vagyok és még mindig ugyanaz a válaszom. Általában szivesen segitek azoknak akik legalább egy minimális alázatot vagy fejlődésre való hajlamot mutatnak a programozással szemben. Eddig mobilról írtam és otthon lett is volna lehetőségem rá hogy megnézzem mi is a helyzet, de ezek után ingyen nem koptatom a billentyűzetet, mert nagyon fain kis vezetéknélküli bilentyűzet. Még 2008-ban vettem és nagyon szeretem.
2014. aug. 27. 07:50
 16/32 anonim ***** válasza:

Az a fehér "töltő képernyő" csak egy üres ablak még tartalom nélkül, a chrome saját háttérszínével. Ha meg is lehet változtatni, böngésző beállítás kérdése (tudtommal nincs lehetőség a színek megváltoztatására) , és _Köze nincs_a_programozáshoz_.

(Hihetetlenül meglepő módon, a böngésző kiüríti a területet, ahová egy új honlap tartalmát meg fogja jeleníteni.)

2014. aug. 27. 07:58
 17/32 anonim ***** válasza:
#18 ejj, rontod itt a bizniszt! :D
2014. aug. 27. 08:02
 18/32 anonim ***** válasza:
Most nézem, lasdan nyithatnánk egy 73%-os klubot. :)
2014. aug. 27. 08:03
 19/32 A kérdező kommentje:

huh de sok komment na én azt látom hogy most én vagyok a rosszfiú mert ledoromboltam egy próbálkozó válaszolót...

Az én szemszögemből nem kaptam kielégítő választ(határozott utasítást hogy mit csináljak)(és mint írtam is nekem csak annyi kéne hogy ahol be kell állítani és amit kell)) én ennyit várok el és a végén ment volna a köszönöm az elutasító válasz helyett és a 73%-os klubb megakakítása helyett(nincs semmi baj a 73%-os klubb megalakulásával csak példaként lett felhozva nem sértésként)

2014. aug. 27. 16:40
 20/32 A kérdező kommentje:
Megkérem a =3%-osok klubjainak tagjait privátban szervezkedni és mindenki mást ha nem tud válaszolni tényekkel mert a "turkálgatás és majd lehet hogy lesz valami" eléggé kimeríti a nem biztos és súrolja a halvány elképelés határát. Úgyhogy már bocs de nekem konkrétumok kellenek(ami segítene) mert eddig eggyik komment se segített.
2014. aug. 27. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!