Chrome fehér betöltő képernyő lecserélése feketére hogyan?
1 megjelenítheted a neved hogy ne keverjenek össze másokkal
2 ha ezt te írtad "Szerintem az nem betöltő képernyő, csak a body default fehér háttere..." ez se válasz nekem
(lehet hogy én fogalmaztam rosszul: arra lennék kíváncsi hogy mi az a hely ahova be kell írni és azt a pár sort amit kell/ahol be kell állítani és amit kell)
"Hát neked kár volt még azt a kis segítséget is leírni."
ha a 3-ra érted meg az "esetleg turkálhatsz kicsit" az nagy segítség volt, de télleg már azt hittem magától megcsinálja magát :D
Az a fehér "töltő képernyő" csak egy üres ablak még tartalom nélkül, a chrome saját háttérszínével. Ha meg is lehet változtatni, böngésző beállítás kérdése (tudtommal nincs lehetőség a színek megváltoztatására) , és _Köze nincs_a_programozáshoz_.
(Hihetetlenül meglepő módon, a böngésző kiüríti a területet, ahová egy új honlap tartalmát meg fogja jeleníteni.)
huh de sok komment na én azt látom hogy most én vagyok a rosszfiú mert ledoromboltam egy próbálkozó válaszolót...
Az én szemszögemből nem kaptam kielégítő választ(határozott utasítást hogy mit csináljak)(és mint írtam is nekem csak annyi kéne hogy ahol be kell állítani és amit kell)) én ennyit várok el és a végén ment volna a köszönöm az elutasító válasz helyett és a 73%-os klubb megakakítása helyett(nincs semmi baj a 73%-os klubb megalakulásával csak példaként lett felhozva nem sértésként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!