Chrome fehér betöltő képernyő lecserélése feketére hogyan?
igen?
(nem tudom hogy hívják én azt az alap oldalt akarom lecserélni amit bead a be nem töltött oldal előtt(töltő képernyő?))
Szerintem az nem betöltő képernyő, csak a body default fehér háttere, esetleg turkálhatsz kicsit azután, hogy meg lehet-e változtatni az internal style-okat (amilyenek alapból az elemek).
De még az is lehet, hogy betöltő képernyő.
"Én nem tippeket akarok hanem egy működő megoldást -.-"
Hát neked kár volt még azt a kis segítséget is leírni..
ember itt szenvedek a default user stylesheets custom.css-el (igen képzeld már próbálkoztam mielőtt kiírtam a kérdést)és te csak tippelgetsz meg kéregetsz ahelyett hogy elmondanád a helyet ahova be kell írni és azt a pár sort amit kell...
barom -.-"
lol én meg azt hittem hogy szakértővel veszekszem de kiderült hogy csak egy hülyével :D
(ha te is beszélnéd/értenél hozzá vagy legalább azt a kis fáradságot vetted volna hogy utána nézel akkor értenéd mit írtam oda)
kérlek ne pazarold azokat a felesleges karaktereket a te értelmi szinteddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!