Hogyan zárhatóak be végleg Windows 8. x csempealkalmazások?
Windows 8.1-re való frissítés óta megjelent a csempealkalmazásokhoz is egy ilyen fejléc, aminek segítségével ugye az éppen látott csempealkalmazást lehet rendezni. Lehet pakolgatni, igazgatni, és elméletben be is lehet zárni. Viszont ez a bezárás eléggé "androidosra" sikeredett, ugyanis az alkalmazás felfüggesztve tovább fut a háttérben, ami nem is kicsit irritáló, ha az ember belefeledkezik a dolgaiba és tucatjával halmozza közben a futó programokat. Új még számomra a platform, de egyelőre nem fedeztem fel humánus módját a hagyományos értelemben vett bezárásnak, így folyton feladatkezelőre szorulok.
Hogyan lehet azonnal bezárni az ilyen alkalmazásokat?
Ugye bal oldara viszed az eger nyilat megjelenik egy sav ahol szinten lattod hogy nyitva az alkalmazas.Na ottan csinalod a kovetkezot ,idezem: " ott megfogod (bal
egér gomb) és
lehúzod őket. (kihuzod a savrol aztan leviszed teljesen talcara amit [ ugye akkor nem latsz ] ,jó esetben még
pördülnek is egyet.. és lent kell
tartani egérrel még
kb. 2 mp-ig, akkor
záródnak be."
Minap kerdeztem meg prohardver forumaba,mert eddig en sem tudtam ezt es itt gyakorin sem kaptam ra erdemleges valaszt.
Remelem sikerul neked is,nem bonyolult max hangzasra talan :)
# 1/2
ó, köszönöm! végre.
# 2/2
igen, nyilván ez is egy megoldás, de nem a humánusabb verzió.
Van mindenütt piros X sarokba,ha oda viszed az egeret! Csak az nem ér sokat,háttérbe fut tovább..
Ami lett írva első hozzászólásba az a helyes,úgy a jó!
# 4/5
ez részben igaz a kérdésre. mezei 8 és 8.1 esetében tényleg nincs a csempéknek fejléce, viszont Update 1 óta van. ezért is tettem fel így a kérdést, mert azért nem mindenki frissített valószínűleg és gondoltam csak akad valami egységes módszer. ezt az első válasz tökéletesen kimeríti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!