Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan zárhatóak be végleg...

Hogyan zárhatóak be végleg Windows 8. x csempealkalmazások?

Figyelt kérdés

Windows 8.1-re való frissítés óta megjelent a csempealkalmazásokhoz is egy ilyen fejléc, aminek segítségével ugye az éppen látott csempealkalmazást lehet rendezni. Lehet pakolgatni, igazgatni, és elméletben be is lehet zárni. Viszont ez a bezárás eléggé "androidosra" sikeredett, ugyanis az alkalmazás felfüggesztve tovább fut a háttérben, ami nem is kicsit irritáló, ha az ember belefeledkezik a dolgaiba és tucatjával halmozza közben a futó programokat. Új még számomra a platform, de egyelőre nem fedeztem fel humánus módját a hagyományos értelemben vett bezárásnak, így folyton feladatkezelőre szorulok.

Hogyan lehet azonnal bezárni az ilyen alkalmazásokat?

2014. aug. 25. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugye bal oldara viszed az eger nyilat megjelenik egy sav ahol szinten lattod hogy nyitva az alkalmazas.Na ottan csinalod a kovetkezot ,idezem: " ott megfogod (bal

egér gomb) és

lehúzod őket. (kihuzod a savrol aztan leviszed teljesen talcara amit [ ugye akkor nem latsz ] ,jó esetben még

pördülnek is egyet.. és lent kell

tartani egérrel még

kb. 2 mp-ig, akkor

záródnak be."

Minap kerdeztem meg prohardver forumaba,mert eddig en sem tudtam ezt es itt gyakorin sem kaptam ra erdemleges valaszt.

Remelem sikerul neked is,nem bonyolult max hangzasra talan :)

2014. aug. 25. 23:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha alt+f4-gyel zárod be, akkor nem fut a háttérben tovább.
2014. aug. 25. 23:26
 3/7 A kérdező kommentje:

# 1/2

ó, köszönöm! végre.

# 2/2

igen, nyilván ez is egy megoldás, de nem a humánusabb verzió.

2014. aug. 27. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Az alt+f4 ilyen esetben megegyezik a sarokban levő piros x megnyomásával(ami itt nincs).
2014. aug. 28. 09:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Van mindenütt piros X sarokba,ha oda viszed az egeret! Csak az nem ér sokat,háttérbe fut tovább..

Ami lett írva első hozzászólásba az a helyes,úgy a jó!

2014. aug. 28. 16:00
 6/7 A kérdező kommentje:

# 4/5

ez részben igaz a kérdésre. mezei 8 és 8.1 esetében tényleg nincs a csempéknek fejléce, viszont Update 1 óta van. ezért is tettem fel így a kérdést, mert azért nem mindenki frissített valószínűleg és gondoltam csak akad valami egységes módszer. ezt az első válasz tökéletesen kimeríti.

2014. aug. 29. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem nincs windows 8.1 be semmiféle csempe csak ha lenyomom a windows gombot van start menüm igy asztalal indul.
2014. szept. 14. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!