Windows 8 Enterprise-ra kell egyáltalán feltenni Net Framework 4. 0 vagy 4.5-öt vagy az már benne van vhol és nem kell telepíteni?
Próbáld meg telepíteni.
A múltkor valaki hasonló kérdést tett fel, akkor utánaolvastam. Ha jól rémlik, a 4.0-t váltotta a 4.5, és azt tartalmazza a Windows 8. Van már azt hiszem 4.5.2 is, azt persze nem tartalmazza...
Egyébként elég lett volna a Pro is, gondolom, nem eredeti...
Csak azért mondom, mert az Enterprise nagyvállalati változat, tele olyan dolgokkal, amik neked szerintem nem kellenek.
Ezért írtam, hogy bőven elég a Pro, még az is sok valószínűleg...
De tényleg mindegy.
Témához: a fenti link alapján feltételezem, hogy benne van a 4.5 (ami tartalmazza a 4.0-t ha úgy vesszük). De a legjobb, ha megpróbálod telepíteni a 4.5-öt (a 4.0-t ne!). De még jobb, ha a 4.5.2-t telepíted, asszem az a legújabb.
Fontos még, hogy szerintem telepítsd a 3.5-öt is, az tartalmazza a 2.0-t és a 3.0-t. Azt kell tudni, hogy az újabb (4.0 vagy 4.5) nem tartalmazza ezeket. Tehát ha egy programnak kell a régebbi keretrendszer, akkor kelleni fog a 3.5. Ezért én feltenném már most a helyedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!