Microsoft . NET Framework 3.5 Service Pack 1-et kéne telepítenem egy programhoz. Le tudom ezt tölteni valahonnan úgy, hogy utána internetkapcsolat nélkül is telepíteni tudjam?
XP-ről van szó virtuális gépen. Egy programot karok installálni, aminek ez az előfeltétele. A program ezt meg is csinálná, ha lenne internetkapcsolat, de azt nem szeretnék, mert az XP már nem biztonságos, ezért az egész virtuális gépemet hálózat nélkül használom. Szóval le tudom e tölteni az install fájlokat valahonnan, hogy átmásolva net nélkül is installálni tudjam?
Egyébként nem tudom, hog ymiért kell neki, amikor Service Pack 3 fönt van, de mindegy.
Persze, hogy le tudod tölteni, én is letöltöttem, mert egyik haveromnak kellett, igaz én a 4.5-öst...
3.5-ös:
Nem tudom miért szarik mindenki ammiatt, hogy az XP sebezhető-e vagy sem, de most komolyan ki nem szarja le? :-)
Te komolyan azt hiszed, hogy a legújabb operációs rendszerek nem sebezhetőek??? :-)
Szerintem ez a probléma egyébként ki lett forgatva.
Valójában tényleg nem arról van szó, hogy A sebezhető, B meg nem. Hanem a B sebezhetőségeit még be fogják foltozni, A sebezhetőségeit pedig már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!