Nektek mennyi volt a leghosszabb idő amit kibírt az oprendszeretek újra tétel nélkül?
Igazából én Windows 7-re vagyok kíváncsi de ha ti mást használtok azt is írjátok le.
A válaszokat előre is köszönöm!
nem ismerem mind de a networx feleslegesen indul és diagnosztizál, vagy a daemon tools is ha nem olyan fontos, hogy rendszeresen használod a virtuális meghajtót, internet download manager is csak letöltéseknék fontos amikor a programmal töltesz le.
Delayed launch és launch manager -t sem ismerem, de annak lenne a szerepe a nevéből kiindulva gyorsítani, szervezni a betöltést Delay -nak meg a programok betöltésekor hogy 2 indítás között mennyi időt várjon. Ha ez az idő túl magasra van beállítva akkor sokat vár míg indítja a programot, ha túl kicsi akkor a processzornak nem lesz ideje az utasításokra. Szóval optimális értékre kellene törekedni a beállításában, magas és alacsony érték sem jó! ez a gép teljesítményétől függ. 3-5mp javasolt, de ez változó. Próbáld letiltani és úgy indítani.
bocs nem néztem végig az összeset, talán majd :D
CCLEANER -ben a mélytakarítást csak időközönként érdemes!!! Azonnali gyorsulást nem fogsz tapasztalni (ellenkezőleg). Az arra jó ha már a nagyon régi elöregedett, hibás bejegyzéseket szeretnéd kitakarítani... A mélytisztítás után az első indulások mindig lassabbak, mert újból létre kell hozza azokat az ideiglenes fájlokat amiket töröl. Szóval csak ritkán érdemes, rendszeresen takarítva az alapbeállításokkal kell. Miután már minden elindult 1x és a gép is újra lett indítva utánna lesz érezhető a gyorsulás.
Bocs nem nagyon tudok többet mondani erről, mindent leírtam amit tudtam mft,vírusírtó,töredezettség,folyamatok... próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!