Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nektek mennyi volt a leghossza...

Nektek mennyi volt a leghosszabb idő amit kibírt az oprendszeretek újra tétel nélkül?

Figyelt kérdés

Igazából én Windows 7-re vagyok kíváncsi de ha ti mást használtok azt is írjátok le.

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. aug. 7. 23:23
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

a sok használat nem lehet felelős érte hogy sűrűn kell újratennem? csak mert van hogy pl mikor suliba jártam még és volt hogy egy hétig sem tudtam bekapcsolni a gépet akkor volt hogy egy-másfél évig sem kellett újratennem, most meg hogy nem járok már suliba, meg sajna melózni sem tudok így egyetlen elfoglaltságom a gépezés.. filmezés/zenehallgatás/netezés és így általában több mint 16 órát megy egy nap és alig bírja 3 max 4 hónapig mert nagyon lelassul...

meg az a gép amit írtam hogy win8 van rajta, az is alig van használva és az is olyan sebesség terén mint ha új telepítése lenne

2014. szept. 4. 09:34
 12/24 A kérdező kommentje:

nekem most ilyen, és most kezdtem el érezni azt hogy megint kezdi tovább-tovább mutatni azt hogy üdvözöljük..

[link]

én tisztítót csak ccleanert meg mellé a ccenhancer-t használom valamint van még egy töredezettségmentesítő is és egy Eset Smart Security amit újságkóddal használok na meg ritkán lefuttatom az 1.6-os spybotot

2014. szept. 4. 09:40
 13/24 csacsi2 ***** válasza:

Esetleg kevés az erőforrás a gépedben akkor jelentősen lassul az elszemetelődés miatt. Amúgy meg lehet töredezettségmentesíteni a registry-t (kell is) de nem szabad futás időben, olyan program kell ami ezt boot időben teszi! Microsoft szerint semmit nem szabad használni csak az ő termékeiket ...

Olyan programokat meg eleve kell használni ami "belenyúl a rendszerbe" mivel legtöbb esetben ez az ami a lassulást okozza. ActiveX vezérlők sokszor generálnak hibát és a ccleaner registry tisztítója nem ér semmit, ellenben gondot sem okoz. Oda kell figyelni! (amiket írtam programokat évek óta használom problémamentesen ennyit tudok hozáfűzni, ezért is javasoltam) Minden esetre nem árt olyan programot használni ami biztonsági mentést készít! Eseménynaplót figyelni kell és ha ott hibát talál akkor azt ki kell javítani! Érdekes mód frissen telepített windows-nál is vannak hibák...

2014. szept. 4. 09:44
 14/24 A kérdező kommentje:
igen vannak, ezt tapasztaltam én is hogy volt hogy 3-4x kellett újratennem ugyan azzal a telepítővel mire jó lett pedig mindent ugyan abban a sorrendben telepítettem és csináltam, volt hogy valamelyik program telepítése után de volt hogy a frissítések telepítése okozta a galibát, és ezért is döntöttem úgy egy ideje hogy csak olyan msdn-es telepítőt használok amiben előre integrálva vannak a legújabb frissítések, és mióta ilyet használok ez a probléme is eltűnt hogy összeomlana a frissítésektől, meg hogy felteszi az összes frissítést aztán pár nap mulva megint fel akarja tenni ugyan azokat, és mikor nézem akkor az előzmények között az előző frissítéstelepítéskor sikertelennek jelezte őket, de ez eltűnt azóta mióta olyat használok amiben integrálva vannak előre
2014. szept. 4. 09:51
 15/24 A kérdező kommentje:
de ezt hogy elfogy az erőforrás, ezt mire értetted?
2014. szept. 4. 09:54
 16/24 csacsi2 ***** válasza:

Betöltődés általában vagy a vírusírtó miatt van, vagy töredezett az MFT

Vírusírtó beállításaiban, ha túl szigorú az indításkori ellenörzés, akkor elszöszöl vele.

[link]

MFT-t megy csak boot -ból lehet töredezettségmentesíteni, akárcsak azokat a fájlokat amiket futás időben nem lehet!

[link]

esetleg a fájlrendszer sérült, chkdsk -val javíthatod.

chkdsk c: /f/r/x

Hibát neked kell felkutatni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

2014. szept. 4. 09:56
 17/24 csacsi2 ***** válasza:
erőforrás; a memória, processzor,lemezterület (nagy memóriaígényes programok, felesleges szolgáltatások, folyamatok) esetleg Fizikai eszközök a gépben amikhez kevés a táp, vagy csak túlmelegszik...
2014. szept. 4. 09:58
 18/24 A kérdező kommentje:
#16 :D ezt a kérdést is én tettem ki, egyébként sikerült vagyis helyrejött magától még most is ugyan az a rendszer van a gépen, nem kellett újratenni igaz azóta bekapcsoltam és telepítettem a frissítéseket, mert rájöttem melyik okozta a galibát és töröltem
2014. szept. 4. 10:08
 19/24 csacsi2 ***** válasza:
lassan indul a rendszer akkor nem árt megnézni milyen folyamatok/szolgáltatások indulnak a rendszerrel (msconfig)
2014. szept. 4. 10:12
 20/24 A kérdező kommentje:

itt csak ennyi van:

[link]

[link]

a ccleanerben meg ilyen: ( a chrome-ot leszámítva minden böngészőben minden le van tiltva )

[link]

2014. szept. 4. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!