Nektek mennyi volt a leghosszabb idő amit kibírt az oprendszeretek újra tétel nélkül?
Igazából én Windows 7-re vagyok kíváncsi de ha ti mást használtok azt is írjátok le.
A válaszokat előre is köszönöm!
windows xp, olyan 6-7 év.
Windows 7, elvan már vagy 2 éve a gépemen, és még egészen rendben van. :) ha nem telepít az ember minden szart, akkor bírja a végtelenségig szinte. :)
Mac os:6 év
Win7 évente(40gb particionáltam neki és folyamatosan betel.)
7-es fél vagy 1 évig kibírta, bár volt hogy havonta tettem újra, mert mindig kísérleteztem, meg elb..sztam valamit.
Bár a legutóbbi újratelepítések a munkám miatt használt programok miatt voltak. Mert ahhoz elég sok szkriptet, kiegészítőt használok, és esetenként elbarmolódik a program, oylankor egyszerűbb egy tiszta telepítés mindennel együtt, mint megtalálni a hibát.
2009.02.01 - ? (napjainkig)
Megfelellő vírusvédelem, rendszeres karbantartás.
CCleanerhez javaslom a CCenhancer-t
és van pár program (registry tisztító,Töredezettségmentesítő) amit ajánlhatnék, ami nekem bevállt.
Diskeeper, Registry Reviever, Jv16PowerTools ill uninstaller ami nyomonköveti a telepítéseket UninstallTool, TotalUninstall így nem marad szemét a gépen.
Megfelelő Vírusvédelem az első, anélkül teheted rendszeresen újra, ennek is a megelőzés a legfontosabb mivel nem minden vírus okozta kár helyreállítható, csak törölhető. Így instabil lesz a rendszer, mégha a vírusos fájl törölve is lesz. Én Az Eset Smart Security-t használom évek óta, megbízom benne, de Miztonság kedvéért lefuttatom néha a MalwareBytes-t. Én ezeket használom, de vannak jó ingyenesek is.
Hát mg az xp 4-5 év, a win7 is bírta volta, de mindik kísérletezgettem vele én is, így max 1 év.
Mosta win 8.1- el is kísérletek miatt kb havonta rakom újra a gépet.
Hardvercser volt,akkor azért, aztán a panda vírusírtó beletörölgetett a system fájlokba, akkor azért, aztán múltkor meg külömböző programokat próbálgattam ,process lasso mag cleanmem,stb.... akkor meg valamelyik vágta haza.Az a lényeg szerintem a win 8.1-nél, hogy felrakod és nem variálgatsz vele.Max egy rendszertisztító ccleaner vagy ashampoo winoptimizer, aztán ennyi.Ami belenyul a rendszerbe olyan progit nem szabad használni vele pl: registry cleaner meg registry optimizer,töredezettség mentesíteni sem szabadna elvileg aregistry-t.
Ja, kb. ennyi.
De a win 8.1 szerintem az eddigi legjobb rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!