Milyen hőmérséklet figyelő programot tudtok az egész gépre? (VGA, Chipset, CPU, Ram)? Asztali Widget?
Trial is méri. Akkor bármit teszel fel nem fogsz adatot kapni. chipset driver (Lapkakészlet).
keress rá az alaplap gyátójának a honlapján és telepítsd fel az alaplapi vezérlőket.
Én olyan alaplapot nem ismerek amiben nincs (thermal diode), pedig ősrégi gépem van! Nem lenne akkor hiba esetén mindegyik kigyulladhatna (biztonsági relé).
Amúgy egyszerü megnézni, bios ban kiírja a hőmérsékletet. Ott jó akkor a driver a rossz (vagy hiányzik).
Fent az alaplap Driver, mégsem látja egyik program sem. Nekem asztali és játék közbeni hőfigyelő kellene.
Alaplapom MSI MS 7713, AM3 Socket
"Amúgy egyszerü megnézni, bios ban kiírja a hőmérsékletet. Ott jó akkor a driver a rossz (vagy hiányzik)."
Akkor én ezek szerint még csak olyan géppel találkoztam, amiben nem volt hőmérsékletfigyelő.
Pedig nekem 2 éves sincs a gépem (amikor kaptam, akkor az volt a legmodernebb), de semmi ilyen nincs a BIOS-ban.
Amúgy csodálkozok is, hogyan lehet kivitelezni egy kis chipnél a hőmérséklet mérését. Illetve biztos lehet valahogy, de az már maga a chip lenne gondolom.
Szóval..... most nem akadékoskodásból, meg szekálásként kérdezem, de nem kéne először utánajárni, hogy képes-e ilyesmire az az alaplap, vagy van e benne ott ilyen funkció, ahhol hőmérsékletet akarsz mérni??!
"ATI I/O Communications Processor SMBus Controller" kell hogy fent legyen ha jól sejtem, frissítsd le. De nézd meg pontosan.
A programok nem fogják látni a hőérzékelőt ha nem megfelelő a driver, vagy hibás. Fel van telepítve akkor lánia kellene.
ez nem működik akkor semmi nem látja. Aida-ban megbízhatsz a legtöbb eszközt ismeri.
Játék közben problémás előtérbe hozni egy programot, mivel a játékok átveszik a fókuszt.
Ezért van az aida64 -ben a rendszerstabilitás teszt, hogy meghajtsd az eszközöket és közben kiértékeld a statisztikát!
Nézd meg a biosban a hőmérsékletet, ha ott sem jó akkor fizikai a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!