Tudnátok videokártya hőmérséklet figyelő programot (több lent)?
Figyelt kérdés
Már 3-at feltettem de semelyik se mutatja a ténylegest, pedig tegnap még mutatta az XP, de azóta win7-em van ezen pedig nem mutatja
A videokártya driver miscrosoft (sajátja), lehet hogy emiatt?
2013. jan. 28. 10:26
1/6 anonim válasza:
Nem írtad, hogy melyik hármat próbáltad ki.
A legnépszerűbb, talán a GPU-Z, nekem ASUS kártyám van, ahhoz is adtak egy GpU Tweak nevű programot, aztán ott van még a Speedfan, de az AIDA is méri a hőmérsékletet.
2/6 anonim válasza:
Ja és a Catalyst Control Centerben az OverDrive is mutatja.
3/6 csacsi2 válasza:
Úgy látom érdekelnek a géped (figyelt)adatai így az AIDA64 tűnik jó megoldásnak.
4/6 anonim válasza:
Esetleg HWMonitor, szintén a hőfokokat méri.
5/6 A kérdező kommentje:
A gpu-t probáltam,és a speccy-t meg az everestet.
Felraktam a saját (videokártya)driverét(CD), így már mutattja a gpu is a hőfokot. De kékhalálom is lett mert csak vistáig volt a driver, ezek után visszaraktam az eszközkezelőben a frissítést de megmaradt a hőfok jelem
Köszönöm mindenkinek. :)
2013. jan. 28. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!