Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Olyan képösszevágót keresek...

Olyan képösszevágót keresek amivel lehet téglalapra vágni és ha összerakom a kis képeket azok nem lesznek kockásak, SÜRGŐS!?

Figyelt kérdés

2014. júl. 4. 08:37
 1/2 tabaki ***** válasza:
Miért lennének a kis képek kockásak "összerakás" után? Egyáltalán, mit akar az jelenteni? Mi az, hogy "téglalapra vágni"? Gyanúm, hogy valami olyat szeretnél, amit bármelyik képszerkesztő tud, de nem tudom kisakkozni, mi lehet az.
2014. júl. 4. 08:47
 2/2 csacsi2 ***** válasza:

Panoráma képre gondolsz szerintem, mikor a képeket egy képre helyezed. Problémád szerintem csak annyi hogy amit használsz programot (?) úgy van beállítva, hogy a kis képeket nyújtja a nagyhoz, ezért az pixelesedik. Állítsd úgy a méreteket, hogy a nagy képet zsugorítsa a kis képhez.

Egy kép méretét növeled akkor pixeles lesz (bármilyen programmal).

[link]

téglalap kijelölő eszköz meg bármiben alap.

2014. júl. 4. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!