A simsbe "etyepetyéztem" vkivel és gyerekünk született. Azt meg lehet-e csinálni h a kiskölyök nálam lakjon de a nőszemély ne?
meg lehet de már nem emlékszem hogy pontosan hogyan: ha "házastársak" akkor nagyon csúnyán minuszba kell mennie a "barátságuknak" ahhhoz hogy elköltözzön az egyik.
ha nem házasok akkor szimplán a kivánt simmel neten keresel új lakást
Egyszerűen kitudod költöztetni.
Ha nem akarsz vele játszani akkor a kiköltöztetés ablaknál menj a "Kirúgás" opcióra.
Remélem segítettem! :)
Ha sims 3-ad van akkor tudok csak segíteni. Szóval, ha még nem laknak együtt, akkor én úgy csináltam meg egyszer, (mondjuk akkor a nő is jött mert akkor szerettem volna,)hogy teljesen felvittem a barátságmérőt vagy mit és aztán a csajra kattintva a barátságosnál kijött az a lehetőség,hogy kérje meg hogy költözzön be. Na erre rámentem és itt ki tudtam választani,hogy ki költözzön be. Ha itt a csajt átrakod szerintem sikerülni
fog. Ha már lakótársak akkor vagy befalazod vagy egyszerűen kiköltözteted. Ha sims3-ad van akkor a medencés nem fog sikerülni,csak ha a medencét is körbefalazod. Ha sims2-d van akkor nem tudom, hogy ez hogy lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!