Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A simsbe "etyepetyéztem"...

A simsbe "etyepetyéztem" vkivel és gyerekünk született. Azt meg lehet-e csinálni h a kiskölyök nálam lakjon de a nőszemély ne?

Figyelt kérdés
Most tipegő a gyermek.

2014. jún. 28. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:

meg lehet de már nem emlékszem hogy pontosan hogyan: ha "házastársak" akkor nagyon csúnyán minuszba kell mennie a "barátságuknak" ahhhoz hogy elköltözzön az egyik.

ha nem házasok akkor szimplán a kivánt simmel neten keresel új lakást

2014. jún. 28. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:
a c. verzió pedig, hogy csinálsz egy medencét, elküldöd pancsizni a nőcit majd elveszed a létrát, és megvárod amig szépen elalszik a vízben
2014. jún. 28. 16:04
 3/8 A kérdező kommentje:
kössz
2014. jún. 28. 16:04
 4/8 flofloka válasza:

Egyszerűen kitudod költöztetni.

Ha nem akarsz vele játszani akkor a kiköltöztetés ablaknál menj a "Kirúgás" opcióra.

Remélem segítettem! :)

2014. jún. 29. 08:49
 5/8 anonim válasza:

Ha sims 3-ad van akkor tudok csak segíteni. Szóval, ha még nem laknak együtt, akkor én úgy csináltam meg egyszer, (mondjuk akkor a nő is jött mert akkor szerettem volna,)hogy teljesen felvittem a barátságmérőt vagy mit és aztán a csajra kattintva a barátságosnál kijött az a lehetőség,hogy kérje meg hogy költözzön be. Na erre rámentem és itt ki tudtam választani,hogy ki költözzön be. Ha itt a csajt átrakod szerintem sikerülni

fog. Ha már lakótársak akkor vagy befalazod vagy egyszerűen kiköltözteted. Ha sims3-ad van akkor a medencés nem fog sikerülni,csak ha a medencét is körbefalazod. Ha sims2-d van akkor nem tudom, hogy ez hogy lenne...

2014. jún. 29. 09:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Sims 3-ban létra nélkül is ki tud jönni a medencébõl, sõt, az alacsony kerítés sem akadály neki. Ha bemenni tud, akkot kijönni is.
2014. jún. 29. 11:05
 7/8 anonim válasza:
Ha sims 3 akkor rámész a telefonra, a költözésre és őt kiköltözteted. Kereshetsz neki lakást de ki is rúghatod. Válaszd szét a nőt a többitől és jelöld meg az aktív háztartást! Remélem érthető és hasznos volt!
2014. júl. 6. 23:30
 8/8 anonim válasza:
Csaláskóddal el tudod tűntetni a telekről.Ctrl Shift c: moveobjects on (off).Berendezés módban megfogod a nőt,és egyszerűen a DELETE gombbal eladod.
2014. júl. 9. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!