Fraps-el felvett videót tömörítve érdemes megvágni vagy még előtte?
Figyelt kérdés
Az eredeti videót vágjam össze vagy a tömörített változatát? Vagy mindegy?2014. jún. 26. 09:54
1/5 anonim válasza:
Szerintem a végeredmény szempontjából mindegy.
Viszont ha később meggondolnád magad, és mondjuk kevésbé akarod tömöríteni, hogy jobb legyen a minősége. Akkor jobban jársz, ha a nyerset vágod szerintem.
2/5 anonim válasza:
Nincs értelme tömöríteni, legfeljebb ha nem áll rendelkezésedre a szükséges tárhely. Ha véletlenül rossz formátumba tömörítesz, vagy szükséged lenne a jobb minőségre, akkor ciki, ha nincs meg a nyersanyag.
3/5 A kérdező kommentje:
Pedig nem hagyom meg a nyersanyagot, mert addig nem tudok másik videót felvenni. Nincs hely. 10 perces videó van vagy 50 GB. Csak azt hagyom meg amit YouTubera feltöltök.
2014. jún. 27. 08:58
4/5 anonim válasza:
Akkor szerintem nem kérdés, a tömörítettet vágd. Úgy jött le nekem, hogy utána úgyis törlöd a nyers változatot.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak azt akartam kérdezni, hogy minőség szempontjából számít e, de megkaptam a választ :)
2014. jún. 28. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!