Ezt milyen programmal tudom megcsinálni?
Adott a GTA San Andreas nevű játék, és nagyon szeretem a benne levő vonatokat. De engem zavar hogy csak egy fajta vagon van a Brown Streak és a Freight vonaton. És én szeretnék több fajta vagont betenni. De nem sima Replacerrel , és nem pl.: streakc.txd/.dff, streak.txd/dff-et Replacerni. Hanem saját nevű pl.: mytrain.txd/dff vonatot létrehozni és beteszem az IMG Tool program segítségével. És autómatikusan felcsatlakoztatja a Brown Streak nevű vonatra. Találtam ilyen TXD Workshop nevű programot. De azzal nem tudok csinálni .txd/.dff fájlt. Csak megnyitni egy .txd fájlt és azt szerkeszteni. De én már próbáltam a Google Sketchup 6 ingyenes változatával de azzal nem tudom menteni sem .dff fájlba sem .txd fájlba. ZModeler, és a 3dmax szerint nem támogatja a videókártyám a ZModelert, és a 3dmax-ot. De ez nem fontos hanem milyen programmal tudom megcsinálni a fent leírtakat?
A válaszokat
előre is
Köszönöm!
Nem értek ehhez a dologhoz, de szerintem csak meglévőt fogsz tudni kicserélni. Tehát ha egyféle van, akkor egyfélét tudsz betenni...
A programhoz nem hiszem, hogy olyan könnyen hozzá lehetne nyúlni, hogy pl. új vonatot rakj be...
Az autókat is csak cserélgetik, újat nem lehet berakni, ugye? Ha igen, visszavonom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!