Ezt melyik programmal lehet megcsinálni?
Figyelt kérdés
Facebookra a borítóképnek pl egy ilyen méretű képet, hogy az egész kép látszódjon. [link]
Tehát a tetejét összepréselni. A kutyák ilyenkor összepréselődnének, de a kép egészében megmaradna.
Majdnem olyan, mint egy 16:9-es kép.
2014. jún. 15. 16:20
1/8 anonim válasza:
Bármelyik képszerkesztővel (azért ne Paint), és az átméretezés funkció kell neked.
2/8 |Orfeusz| válasza:
Akár MS Paintben is, de bármelyik képszerkesztő programmal össze tudod nyomni. Az már más kérdés hogy nagyon csúnya lesz. Kb 19/7-es képarányt csinálj!
3/8 anonim válasza:
ha a belinkelt képet kell lekicsínyíteni,azt megcsinálom neked,csak írd meg,hogy pontosan mekkora legyen,
4/8 tabaki válasza:
Miért ragaszkodol a kutyák összepréseléséhez? Miért nem lehet egyszerűen méretre vágni a képet? Akkora kár azért a kis szőrért? Inkább a kutyák legyenek gnómok, a labdák meg laposak?
5/8 tabaki válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Miért ragaszkodol a kutyák összepréseléséhez?
Azért, hogy mert vannak a facebook-hoz külön borító képek, és legyen egy saját. De ha egy 1040-est lecsökkentek 800-ra akkor is hiányzik a legtöbb rész a képről, ha beillesztem facebookra.
2014. jún. 15. 20:09
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. jún. 15. 20:10
8/8 tabaki válasza:
Kombinálhatod is a kettőt: Először levágsz belőle annyit, amennyit enged, utána már nem kell annyira összenyomnod.
Én egyébként Gimpben csináltam, de akár az IrfanView is alkalmas rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!