Fotónyomtatásnál ezt hogyan tudom megoldani?
Szia.
Milyen programmal nyomtatsz ?
Abban a programban kellene beállitani a keretmentes nyomtatást illetve papir méretként a 10x15-es papirt (Természetesen a nyomtató beállitásainál).
Sok sikert.
Üdv.
Valamilyen képkezelő/-szerkesztő programban át kéne méretezni.
Az egyik eset, ez az egyszerűbb és akár Painttel is megoldható:
Levágod a felesleges részeket (ezt csinálja nyomtatáskor is neked)
A másik:
Nyújtás, ettől csúnyább lesz a kép, meg ehhez már normálisabb program kell.
De mondjuk én nagyon ritkán nyomtatok képeket...
Windows kép és faxmegjelenítőt használok a képek megtekintésére majd ott CTRL+P és ott felül beállítom hogy :
Papírméret: 10x15cm 4"x6"
Minőség: Magas
Papírtipus: Egyéb
valamint alul pipa a : A kép töltse ki a keretet...
ha ennél nem teszem be a pipát akkor tesz keretet valamelyik szélre, a nyomtató beállításai közt meg keretmentes magasminőségű fotó van beállítva alapértelmezettként hogy ha fotót nyomtatok akkor azzal nyomtat
na de most valamit találtam... van egy olyan beállítás hogy :
Laphoz igazított
és
Igazítás lapmérethez
ezek mik lennének? ha ezt bejelölöm akkor nem fog lehagyni és keretet sem fog tenni?
Szia.
CTRL+P után a jobb alsó részen van egy ilyen, hogy "Beállitások..." arra nyomj rá.
A bejövő ablakban, "Nyomtató tulajdonságai", bejön a nyomtató tulajdonságai ablak, abban is állitsd be a keret nélküli nyomtatást illetve a 10x15 cm lapméretet.
Illetve próbálj valamilyen más programot használni erre a célra pl. Microsoft Publiser 2010, az Office 2010 része.
Sok sikert.
Üdv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!