Photoshop CS6-ban, hogyan lehet csak egy kis részt elhomályosítani?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy, gauss életlenítéssel elmostam egyhátteret a képen szereplő ember mögött, de a haj környékén nem tökéletes, van valamilyen ecset amivel el lehet egy két apróbb élnél homályosítani a felületet?2014. jún. 11. 13:48
1/3 anonim válasza:
Meg van az alap kép, abból kivágod azt a rész amelyiket el akarod homályosítani, és gauss életlenítéssel elhomályosítod. DE ilyenkor megmarad egy kicsi homályos kontúr a karakter mögött. Egyszerűen kijelölöd a karaktert, nyomsz egy Ctrl+T -t, és felnagyítod egy mnimálisan. Voalá, a kötvonal eltűnt.
2/3 tabaki válasza:
Mint minden egyéb képszerkesztőben, van elmosó eszköz. A hagyományos jelölése egy vízcsepp, gondolom, a PS-ban is az.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen én is azza a technikával csináltam amit írtál (első) csak az a baj, hogy a hajkörnyékén nagyon látszik h rétegekre volt felosztva a kép... Ezt akartam kijavítani, és valóban a csöpp ikon volt az, köszönöm szépen, íy már sikerült! :)
2014. jún. 11. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!