Miért fagynak meg az oprendszer telepítők?
Sziasztok!
Próbáltam telepíteni Windows 7-et, viszont egy fix időn alatt mindenféleképpen teljesen befagy a telepítő bárhol is tart éppen. A billentyű, egér teljesen kikapcsolódik, tehát a fények is elmennek. A monitoron továbbra is látom a telepítő folyamatát de semerre nem mozdul, a HDD se csinál semmit. Régen ezen a gépen volt már fent Win7, azóta változott a videókártya és kapott +1GB ramot a gép.
Eddigi próbálkozások:
- Kihúztam minden felesleges cuccot a gépből (USB) és CSAK egy PS/2-es billentyű és egy egér volt bedugva.
- Visszaraktam az előző videókártyát.
- Megpróbáltam az alaplapi videókártyával.
- HD Sentinellel futtattam tesztet és elvileg semmi baj nincs a HDD-vel.
A probléma akkor is fent áll amikor egy Ubuntu 14.04-et telepítek. Ugyanígy megáll minden. Próbálkoztam már azzal is egy Ubuntut karakteresen telepítem fel, úgyis befagy minden. Egyedül akkor nem fagy meg az egész rendszer amikor XP-t telepítek fel. A Win7 telepítő DVD elvileg nem sérült mert 2db frissen kiírt DVD-vel is próbáltam. Ubuntut pendriveról próbáltam telepíteni és úgy se sikerült.
Lehet hogy a plusz RAM miatt csinálja ezt a rendszer? Ha futtatok memtestet kiderülhet? Ezen kívül mit ajánlanátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!