Mit csináljak akkor ha oprendszer nélküli laptopról leformáztam az elsődleges és a rendszer meghajtókat?
1. Nem lehetett volna előbb tájékozódni, és csak utána kaszabolni? Nem, mintha úgy tűnne, hogy eddig bármit elrontottál, de esetenként adódhatnak kényesebb műveletek is.
2. Ne hidd, hogy irigykedem Kispofa75re, de minek ezt magánlevelezésben intézni? Van még, aki nem ért hozzá, hátha éppen itt találná meg a választ a problémájára.
3. Nem ártott volna, ha egy kicsivel részletesebben leírod az eddigi műveleteket, például, hogy mivel/hogyan formattáltál.
Hello
Kaptam egy Hp pavilon 17 laptopot amin Freedos volt,beraktam egy telepítő dvd-t el is kezdődőtt a telepítés de kiírta a lentebb leírt gondot ezért a kezdő és a rendszer particiót leformáztam az op rendszer telepítésénél [link] ezután újraindította,utána kiírta állandóan,hogy vegye ki a telepítő lemezt ez megtörtént semmi se lett jobb!
Win 7 ultimate telepítése során ez a probléma lépett fel:
A windows nem telepíthető erre a lemezre.A kijelölt lemez MBR partíciós táblát tartalmaz.Az EFI-alapú rendszerekben a windows csak a GPT-lemezekre telepíthető.
Ezután youtube segítségével megpróbáltam kikapcsolni az EUFI-t(nem tudom,hogy sikerült-e)ezután a dvd beolvasása során sikerült elindulnia végigér a fekete kis telepítő csík de utána a Starting Windows kiírásnál leakad és nem történik semmi sem,mi lehet a gond vele?telepítő csík de utána a Starting Windows kiírásnál leakad és nem történik semmi sem,mi lehet a gond vele?
Hogy tudnám normálisan felrakni felrakni ezt a *** Op rendszert?
Biztos, hogy megfelelően írtad ki a telepítő lemezt ?
Érdemes lenne kipróbálni (persze ha van) egy másik eszközön !
Biztos hogy kompatibilis ez a masina a Windows 7 -el? Vigyázz mert mostanában már sok olyan laptop van, amit nem optimalizálnak Windows 7 -re és csak a Windows 8 -at képesek benyelni! Pl ilyenek az új Asus -ok is!
Itt a te típusodnál pl. nem is válaszható a Windows 7 a driver letöltésnél:
Szóval ha fel is sikerül valahogy szenvedned a 7 -est, egyáltalán nem biztos, hogy minden hardver megfelelően fog működni kompatibilis illesztőprogramok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!