Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » MSI Afterburner GPU OCC prolbéma?

Téékáá kérdése:

MSI Afterburner GPU OCC prolbéma?

Figyelt kérdés
Tehát a gondom az lenne h beállitom az misafterburnen a paramétereket ,elmentem és applyzom rövid ideig maradnak is az értékek, de később vissza esnek az alap értékek alá.PL. az én gpu clock speedem 550Mhz én felhuzom 688ran minden müködik még elnem inditok egy alkalmazást például a windows experiencet.futtatása közben a grafkártyám csak 405Mhz en dolgozik az 550 vagy 688 helyett. igy kisseb értékeket is kap.Játékoknál is ez a helyet nem megy az órajel 405Mhz folé, a kártya nem megy 55 C hömérséklet főlé.Mitől van ez a leszabájozás? Valamit nem jól csinálok?

2014. jún. 2. 22:20
 1/4 anonim válasza:
A feszültséget is felhúztad?
2014. jún. 3. 06:45
 2/4 A kérdező kommentje:
azt nem, h kell?valamiért nem engedi h módositsam...
2014. jún. 3. 18:17
 3/4 anonim válasza:
Nemtudom hogy megoldottad-e a problémát vagy még nézed-e egyáltalán a válaszokat, de elvileg ha engedélyezve van hogy megjelenitse akkor a legfelsőnek kéne lennie a feszültségnek.
2014. jún. 11. 21:33
 4/4 A kérdező kommentje:
kiderült a kárntyám feszültség zárolt tehát azt nem lehet állitani...:(
2014. jún. 14. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!