Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » MSI Afterburner segítség?

MSI Afterburner segítség?

Figyelt kérdés
Még nem OC-otam soha, MSI Afterburnerrel szeretném óvatosan húzni a kártyámat (GTX780). Az GPU OC blogon amit olvasok azt írják, hogy a Core clock mellett állítanom kellene a shader clock-ot is. Viszont nálam csak Core meg memory-t lehet állítani a shader nem variálható. Magától hozzáállítja a Core-hoz?

2013. nov. 25. 16:26
 1/2 miért.én? ***** válasza:

A shadert hozzáállítja a magórajelhez. A beállításokban pedig engedélyezd a core voltage-t is, azon is tologathatsz fentebb finoman. Ha nem kap elég feszt, akkor grafikus hibátkat tud produkálni(pl. árnyékok vibrálása, textúrák eltűnése) megemelt magórajel mellett.

Az afterburner elég intelligens progi, de azért finoman tesztelgesd. Az asusos gtx560 ti- kártyámat 20 %-os túlhajtással használom, és lazán bírja a kiképzést. max teljesítmény mellett, kb: 7-8 c. hőmérsékletplusszal.

2013. nov. 25. 17:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Heaven-t használok benchmarknak, de egy adott core órajel után (memóriához még nem nyúltam) csökken a pont és nem emelkedik. Jó ez GPU bench-nek vagy inkább másik progit kellene használni?
2013. nov. 25. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!