Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mire jó az MSI Afterburner?

Mire jó az MSI Afterburner?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a kártyát lehet vele húzni, de ha pl egy adott kártyának 750 és 1100Mhz-et ír a gép, (effektív 2200).

Akkor ha én feltekerem 850 és 1500-ig, akkor a 2200 is felmegy 3000-re?

2013. szept. 30. 15:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem hagy azt a programot a pibe ! Én most töröltem le, nekem csak venti szabályozás miatt kellett, de nem, hogy megemelt ventilátornál csökkent volna a hőmérséklet, még emelkedett is szóval eléggé belepiszkál a program a kártyába ! Érdekes mióta nincs fent és Argus monitorral állítom be a ventit nincs melegedése a kártyának ! Apropó érdekes mikor fent volt a program és figyelgettem a játékon belül a fps eket hő fokokat , a program miatt újraindult állandóan a gép játék közben !Mióta nincs fent ez a probléma is megszűnt ! Szóval nem ajánlom a programot, mellesleg ha még életedbe nem húztál kártyát ne most tedd, bízd olyas valakire aki jártas ebben !
2023. aug. 13. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!