Hogy csináljam meg ezt Photoshopban?
Itt a kép, a fekete alakzatban futó, gardient-szerű vonal kellene, ugyan ilyen formában. Milyen ötlet van erre?
sajnos nincs, én is úgy kaptam :(
képzeld el úgy, mintha lenne egy fekete könnycsepp, és annak a "sarkába" kellene két vonal, aminek a vége feketébe megy át.
Hmm, azt hiszem, félreértesz. Nekem a technikával kapcsolatban kellene egy kis segítség, útmutatás. Otthon vagyok valamennyire PS-ben, tehát ha valaki le tudna írni nekem egy rövid lépéssort, menne a dolog. Csak azt nem tudom, hogy kezdjek neki.
Nyilvánvalóan nem ezen a képen szeretném reprodukálni azt, ami amúgy is a képen van :)
Jelöld már be légyszi ezen a képen, hogy mi is amire kíváncsi vagy! Mert haljakmeg nem értem : :)
Ami V alakban megy, az a két fehér csík, és annak a vége elhalványodik, gardientben. De azt nem tudom, hogy hozzam ezt létre. Egyenes csík és azt csináljam még elforgatva, vagy a fekete mintát szűkítsem le, töltsem ki fehérrel, majd még leszűkíteni, kitörölni, és úgy valamit kezdeni, vagy hogy csinálnák a profik?
Kétfajta mód jut hírtelen az eszembe:
1: A gyors kijelölő eszközzel (W) kijelölöd azt a részt amit szeretnél elhalványítani. Létrehozol egy új réteget ! A Színátmeneti eszközzel húzol a megfelelő irányba egy vonalat. A rétegpalettán megnyitod azon réteg rétegstílusát, és a színátmeneti átfedést megnyitva, beállítod a magadnak megfelelő értékeket, és színeket ! Természetesen a színeket úgy válaszd ki, hogy olyan legyen az átmenet amilyenre szükséged van !
2. A radír eszközzel. Beállítasz egy elhalványodó szélű radír fejet, egy kb 20 as opacitást, és kézzel finoman eldolgozod !
Bocs a kezdetleges ábrázolásért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!