Bandino kérdése:
A cheat engine nevű programmar lehet metin2-n opt hacket alkalmazni?
Figyelt kérdés
A "tanulj meg játszani" stb hozzászólásokkal kíméljetek. Szimplán csak kíváncsi vagyok rá.2014. máj. 2. 15:04
1/7 anonim válasza:
A cheat engine online játékok esetében általában nem működik...
2/7 anonim válasza:
Cheatengine-ből a speedhack ami esetleg működhet és egyszerűen megoldható.
Rosszul programozott szerver-klienses játékokhoz packet sniffert szoktak használni (WPE Pro pl.).
Az opt hack nem nemtommi.
4/7 anonim válasza:
Előző, nem az számít hogy hány éve metinezel, hanem hogy hány éve próbálsz összetett informatikai rendszerekbe betörni, hálózati ismeretek mennyire vannak meg és a visszafejtések, rések találása hogyan megy.
Ez a rész már inkább a szerver ismeretéről, szerver-kliens kapcsolat mikéntjéről szól mint a játékról.
5/7 anonim válasza:
Az oké, én csak tapasztalatnak írtam oda azt a 3 évet.(Szóval hogy esélytelen)
6/7 anonim válasza:
Főleg,hogy egy nagyon védett kliensről van szó.
7/7 zoottti válasza:
metin 2 swichbot youtube, nekem nem müködik cheat engine metinen. kilép a játék ha futatom, vagy nem találja meg metin2client.bin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!