Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Payday 2 "Steam must be...

Payday 2 "Steam must be running to play this game! " hiba üzenet fogad, amikor cheat-tel (iphlpapi. Dll és script. Lua) bemásolva indítom a Payday 2-őt. Miért van ez? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Régen még, Windows 7 32-biten játszottam Payday 2-őt, és ott cheateltem magamnak szintet, meg $-t... De ha most a iphlpapi.dll és a script.lua fájlt beillesztem a Payday 2 könyvtárába, akkor kidobja ezt a borzalmasan idegesítő üzenetet, amitől már a falra mászom... Nagyon szeretném azoknak a segítségét kérni, akik megvették ezt a játékot, és cheateltek már benne. Mert ez borzalmasan szomorú, hogy már nem lehet win 7 64-biten cheatelni anélkül, hogy valami baromság ne özönljön a pofámba...

A NORMÁLIS válaszokat, jutalmazom, a moderálatlan válaszadóknak pedig osztom a pirosat...

2014. febr. 28. 19:33
 1/3 jani212121 válasza:

Nem akarlak megsérteni,de ennek van tanúlsága.

Ezzel meg csak annyit tudsz csinálni,hogy újratelepíted a játékot vagy kitörlöd a cheatot.

Amúgy(Gondolom le tudtad fordítani) azt írja,a steamnak futnia kell a játékkal együtt. Dettó nagy eséllyel ez a cheat blokkolja.

2014. febr. 28. 21:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, csak egy baromi nagy probléma van... Hogy igazából, a hiba üzenetnek semmiköze a probléma forrásához... A probléma az, ha cheat-et alkalmazok, akkor nem indul el a játék vele... Ha kitörlöm, akkor megy a játék hibátlanul. Ennyi. Mivel, idáig is ezt csináltam, és működött, nem tiltott ki érte soha se a vac, és még könnyen használható is, úgy gondoltam felteszem ezt a kérdést, hátha más is cheatelt mint én, és nála is felbukkant ez a hiba... De igazából, a hiba az, hogy állítólag (nem tudom hogy, de az angol Payday 2 website kommentelők, azt írták (más embernek akinek ugyanez volt a problémája) hogy, Steam Beta van neki feltelepítve, és hogy telepítse újra. Na, én az offical (hivatalos) steam weboldaláról szedtem le múlt héten, és az hót fix, hogy ez nem Beta version. Úgyhogy, ez érdekelne igazán... Hogy, miért volt ez a folyamat másabb mint 32-biten, és miért változik ez meg 64-biten... 32-biten a "C" egységemen volt a steam, és egy mási egységemen volt a játék, most meg mindegyik egy egységen van. Őszintén, fogalmam sincs mitévő legyek...
2014. febr. 28. 21:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Megoldottam! :D
2014. márc. 8. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!