Payday 2 "Steam must be running to play this game! " hiba üzenet fogad, amikor cheat-tel (iphlpapi. Dll és script. Lua) bemásolva indítom a Payday 2-őt. Miért van ez? (részletek lent)
Sziasztok! Régen még, Windows 7 32-biten játszottam Payday 2-őt, és ott cheateltem magamnak szintet, meg $-t... De ha most a iphlpapi.dll és a script.lua fájlt beillesztem a Payday 2 könyvtárába, akkor kidobja ezt a borzalmasan idegesítő üzenetet, amitől már a falra mászom... Nagyon szeretném azoknak a segítségét kérni, akik megvették ezt a játékot, és cheateltek már benne. Mert ez borzalmasan szomorú, hogy már nem lehet win 7 64-biten cheatelni anélkül, hogy valami baromság ne özönljön a pofámba...
A NORMÁLIS válaszokat, jutalmazom, a moderálatlan válaszadóknak pedig osztom a pirosat...
Nem akarlak megsérteni,de ennek van tanúlsága.
Ezzel meg csak annyit tudsz csinálni,hogy újratelepíted a játékot vagy kitörlöd a cheatot.
Amúgy(Gondolom le tudtad fordítani) azt írja,a steamnak futnia kell a játékkal együtt. Dettó nagy eséllyel ez a cheat blokkolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!