S.e.k kérdése:
Minecraft 1.6.2-ben, hogy lehet gyémánt csákányt szerezni?
Figyelt kérdés
Régebbi verziónál (1.5)megnyitottam 1 ablakot és bármilyen tárgyat ki tudtam venni magamnak,de most ebben a verzióban nem találom.2014. ápr. 18. 15:33
1/6 Tengor válasza:
Valszeg akkor kreatív módban voltál, most meg túlélőben vagy.
Bányászni kell gyémántot (3-at legalább, 16 blokk alatt találsz) és 2 bot hozzáadásával tudsz csinálni.
2/6 anonim válasza:
A survival már 1.5-ben is benne volt, szóval szerintem te egyszerűen 'Creative' módban játszottál. Ez a mód elérhető 1.6.2-ben is. Nincs más teendőd, csak annyi a dolgod, hogy egy új világot kezdesz, és ott kiválasztod, hogy 'Creative'. Ennyi.
3/6 A kérdező kommentje:
a világ ugyan ha jól tudom csak frissítve lett,
a másik verzió hogy mikor indítottam volt választás ,hogy 1.5.?-el indítom vagy 1.6.2-vel.
régebbinél volt valami hasonló ablak ahonnan tudtam áthúzni dolgokat
2014. ápr. 19. 09:41
4/6 anonim válasza:
Ami a képen van, az a TOOmanyitems mod, amivel survivalben is minden cuccot meg tudsz szerezni rögtön, úgy, mint creative-ban.
5/6 anonim válasza:
Az de kicsi felbontású képernyő!
ToomAnyItemset vagy NotEnoughItemset kell belemodolni.
STFW!
6/6 A kérdező kommentje:
...és azt hogy tudom bele rakni.. segitenétek?
2014. máj. 14. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!