Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen operációs rendszert...

Milyen operációs rendszert telepítsek?

Figyelt kérdés

Egy pár éves Apple Macbook-om van, az OSX-szel nincs bajom, de kompatibilitási okok miatt (dokumentumokkal dolgozom és a kollégák nem tudták megnyitni az Office-for-Mac-ben készült word stb. dokumentumokat) Boot-Camp-es Windows Xp-t telepítettem és használtam. Most hogy megszűnt a támogatás, idejét érzem váltani, nem a hekker támadásoktól, mert tőlem nincs mit ellopni, hanem mert itt az ideje tovább menni. Érdekelne a véleményetek, ha megtiszteltek vele, hogy mit válasszak?

- Ubuntu (habár totál új lenne nekem, de talán a legjobb lenne)

- Windows 7 (szerintetek 2010 outlook levelezésemet át tudnám vinni?)

- Windows 8 (lehet, hogy nem is futna a 2,4Ghz/2Gbram-os macbookomon, mert a videókártya viszonylag gyenge?)

Szóval szerintetek mi lenne a jó döntés? Esetleg a Bootcamp-en is változtassak?

Egyébként iszonyat nehéz és macerás mozdulni, rengeteg fénykép, konferencia-anyag és -videó, minden-minden van a gépemen... Szóval várom a válaszotokat.

2014. ápr. 27. 02:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ma 18:03

Ezt én is tapasztaltam. Készítettem egy szerződést. Windowsos gépekről van szó. Kolléganőm megnyitotta ő is szerkesztette, de csak bizonyos oldalakon kellett módosítani. Kinyomtatta aztán utána vette észre, hogy más a tördelés és az egész szerződés rossz. Utána meg ment a szívás, hogy gyorsan kijavítsuk a hibás szerződéseket. Mert több is volt.

2014. aug. 17. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!