Hogy telepítsek még egy operációs rendszert, ha már van Win7?
Figyelt kérdés
Ergo win7-em van, de kell nekem xp is, ha berakom a cd-t, a menüben mindenre lehet kattintani, csak a telepítésre nem..
Régen mikor xp-m volt, és újratettem, annyi volt, hogy bekapcsoltam és megnyomtam egy gombot, most, ha újrainditom, felismeri a cd-t, és kérdezi h "válasszak" az alábbi op. rendszerek közül, és csak win7 van ott, meg tabot lehet nyomni.. nem vágom, akkor hol, vagy mikor kell feltenni? Melyik szakasznál?
2011. máj. 19. 16:10
1/3 anonim válasza:
csak xp-re mellé lehet tenni win7-et, fordítva nem
2/3 A kérdező kommentje:
.@#&@>#&># .. :D
Ahh.. értem, koszi
2011. máj. 19. 16:14
3/3 legendavagyok01 válasza:
Igazából lehet xp-t win7 után, de jópár gond adódhat. Valóban a helyes sorrend xp után win7 .
Ha azért olvasós kedvedben vagy, nézd meg ezt:
(Vista helyett nyugodtan gondolj 7-et.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!