Hogyan tudnám törölni?
Figyelt kérdés
Ma letöltöttem egy programot... de nagyon nem az volt amit akartam, végül minden sz..rt feltett, töröltem a programok közül ahogy kell amit tudtam de egy program maradt SN.Sustainer 1.80 bárhogy próbálom leszedni de nem engedi... Probléma merült fel a következő indításakor, a megadott modul nem található...2014. ápr. 21. 21:19
1/3 anonim válasza:
Futtasd le a vírusirtód valamint UTÁNA,
Futtasd le a Malwarebytes Anti-Malwaret is:
(Download Now-al töltsd le,ha nem lenne egyértelmű :)
Telepítsd - Felül vizsgálat menüpontra kattints - Mélyvizsgálat < Ez a gépeden lévő adat mennyiségétől függően negyed órától 2 óráig is eltarthat,de különben ha átlagos a géped, (azaz nem régi) akkor nem terheli le :)
Ha így sem oldódott meg a probléma
Internet explorerbe (vagy töltsd le), majd futtasd ezt:
2/3 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám és megpróbáltam amit, javasoltál de egyik sem vált besajnos. :( Nem találnak semmit. Az SN.Sustainer még mindig ott van a programok között, és a böngészőm gyakran azt csinálja ha megnyitok bármilyen lapot, hogy ismeretlen letöltéseket indít el, a youtubon videókat pedig nem igazán lehet lejátszani. Viszont a gépemet szemeteli, mert a tisztítóprogram kb óránként talál legalább 200 MB szemetet ha használom a gépet.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!