FarCry3 miért akad minimumon?
Alaplap: gigabyte ga-945pl-s3p
CPU: Intel core 2 duo E8400 3GHz
VGA: SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 WITH BOOST(nem maxon megy a alaplap miatt: 13000MHz)
RAM: 4db 1gigás Kingmax 800Mhz-s ram
Táp: FSP 350W 350-60APN Active PFC 80+
A memóriád órajele nem valami magas,a procid se valami izmos és szintúgy a videókártyád:(
Amit ajánlani tudok: Futtasd DX9 módba (tudom hogy a videókártyád DirectX11 kompatibilis,de egy próbát megér..)
VALAMINT bizonyosodj meg róla hogy a beállításokban Post FX ki van kapcsolva/minimumon van és ha van árnyékok menüpont (rég játszottam vele így nem vagyok benne biztos hogy van-e) kapcsold ki teljesen (még jobban is néz ki minimális beállítású árnyékokkal is és FPS növekedést érsz el)
Milyen felbontáson játszol?
Esetlegesen ha minden gát szakad próbáld meg ezt:
Illetve,hőmérsékletbeli problémák nincsenek a géppel?
Ez throttlingoláshoz vezethet,ami azt teszi hogy a procid lejjebb veszi az órajelét hogy így a feszültséget,ezáltal a hőt csökkentse saját védelmét eredményezve viszont teljesítménybeli problémákat is...
A többi alkatrészt is befolyásolhatja a magas hőmérséklet.
Nincs proci max 41fokig megy vidi kari max 32 RAM azt nem tudom és FSB-t állítani kellet mert 2,4en pörgött a cpum.
FanSpeed szerint a VGA ventije 776e.n pörög nem pörög ennyi erővel már repűlnék is.
RAM órajelet nem ajánlott húzni és azért ilyen kaliberű játék(ok)hoz DDR3 rammot ajánlanék..
Legjobban azzal járnál ha cserélnéd az egész gépet és ezt tovább tudnád passzolni (tudom,nem ideális,de ez a legésszerűbb,elsőnek új lap és proci és 4GB ram,majd aztán új videókártya (R7 260X vagy ha lenne rá pénz R9 270X amivel már magason megy a legtöbb játék, FullHD illetve HD felbontáson)
Ha lenne előbb utóbb rá kereted,tegyél fel egy kérdést hardware kategóriába és passzold ez a mostani konfigod..
Bocsi hogy valószínűleg nem sok jó hírt mondtam számodra :(
el a mostani konfigod*
R9 270X a legtöbb mai játékot Ultrán viszi HDban és magason FullHDban*
(Kérlek ha eddig nem tetted meg majd értékelj)
HDD-t szedd ki belőle és úgy add tovább ha cserére kerül a sor :)
Software-s probléma lehet... kicsit gyanús az a -55 fok és a 27 fokos videókártya, még így tétlen módban is...
Még annyit mondanék hogy NE RAKD FEL A A GTA IV-t,sokkal erősebb gépem van (nem felvágásnak szánom,pusztán tanácsolom), a tiédnél valamennyivel erősebb videókártya közepesen halálra szaggat nálam (és a procimat is 70-80%ban használja miközbe az egy FX-6300 6 maggal 4.1Ghz-n)
Mivel rosszult portolt játék,optimalizálva nincs,játszok vele és elmondhatom hogy semmi story sincs benne,viszont tele van unalmas szürke utcákkal...
Unaloműzésre elmegy,de szórakozásra kevésbé :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!